Tilføj og fjern Google-konti

< Forrige / Næste >

Tilføj og fjern Google-konti

Du kan knytte din Google-konto til din Evernote-konto for følgende integrationer:

Når du bliver bedt om det skal du følge trinene for at give Evernote tilladelse til at få adgang til din Google-konto. Du kan blive spurgt i følgende situationer:

• Første gang du føjer kalender-widgeten til Startsiden. (Nye versioner af Evernote)
  • Når du klikker på de tre prikker i kalender-widgeten og vælger Tilføj kalenderkonto.... (Nye versioner af Evernote)
  • Første gang du indsætter en kalenderbegivenhed fra Indsæt-menuen i værktøjslinjen. (Nye versioner af Evernote)
  • Første gang du vælger Google Drev fra Indsæt-menuen i værktøjslinjen. (Nye versioner af Evernote)
  • Første gang du indsætter et link til en Google Drev-fil i en note og vælger muligheden Tilknyt. (Nye versioner af Evernote)
  • Første gang du vælger Google Drev-ikonet (trekant) fra værktøjslinjen til noteredigering. (Ældre versioner af Evernote)
  • Når du vælger indlogningsmuligheden "Fortsæt med Google".

Tilknyt en Google-konto

Sådan knytter du en Google-konto til Evernote:

1. Gå til siden "Tilknyttede tjenester" under dine kontoindstillinger.
  2. Klik på Opret forbindelse ud for en af de tilsluttede tjenester i listen. Hvis du allerede har en tilknyttet konto skal du klikke på Tilføj konto (kun Professional og Teams).
  3. Log ind på din Google-konto med dine Google-loginoplysinger.
  4. Følg vejledningen. Du skal klikke på den blå Tillad-knap på tilladelsessiden for at oprette forbindelse.
  5. Når du er tilknyttet skal du lukke browservinduet og vende tilbage til Evernote.

Frakobl en Google-konto

Sådan frakobles en Google-konto fra Evernote:

1. Gå til siden "Tilknyttede tjenester" under dine kontoindstillinger.
  2. Klik på Afbryd forbindelse ud for en af de tilsluttede tjenester i listen.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg vælge kun at tilknytte min Google-konto til bestemte/specifikke formål (f.eks. Google Kalender men ikke Google Drev)?

Ja. Du kan administrere de forskellige Google-forbindelser under dine kontoindstillinger. Bemærk at du kun kan have én konto til Google-login og én konto til Google Drev. For Google Kalender og Kontakter kan du have én konto med en Personal-ordning og fem konti med en Professional- eller Teams-ordning.

Når jeg giver Evernote autorisation til at oprette forbindelse til min Google-konto, hvad kan Google så se på min Evernote-konto og omvendt?

Når du giver Evernote autorisation til at oprette forbindelse til din Google-konto, så giver du Evernote tilladelse til at få vist og få adgang til visse aspekter af din Google-konto, der er angivet på siden med tilladelser når du opretter forbindelse. Google kan ikke se eller få adgang til eventuelle noter på din Evernote-konto.

Hvilke data indsamles og modtages af Evernote mht. mine kalendere og begivenheder?

Evernote indsamler og modtager information om begivenheden (titel, dato, klokkeslæt, placering), deltagere og hvorvidt de har accepteret, placeringer og videokonferencelinks. Google kan ikke se eller få adgang til noter på din Evernote-konto.

Vil Google kunne søge i eventuelle noter på min Evernote-konto hvis jeg opretter forbindelse mellem min Google-konto og min Evernote-konto?

Nej. Den autoriserede forbindelse giver kun Evernote tilladelse til at få vist og få adgang til din Google-konto, ikke omvendt. Google kan ikke få vist eller søge i nogen af ​​noterne på din Evernote-konto.