Link noter til kalenderbegivenheder

< Forrige / Næste >

Link noter til kalenderbegivenheder

Når du oprettet forbindelse mellem Evernote og Google Kalender, så kan du oprette nye noter og linke eksisterende noter til dine kalenderbegivenheder, samt finde dem senere ved at søge efter information om begivenheden. Når noter er linket til en kalenderbegivenhed kan du åbne dem direkte fra kalender-widgeten.

Linkede noter er ikke synlige i Google Kalender, men du kan inkludere et offentligt link til noten i beskrivelsen af kalenderbegivenheden hvis du ønsker, at andre mødedeltagere skal have adgang til at få vist noten. For at give andre mødedeltagere adgang til noten i Evernote skal du dele noten med dem.

Opret en ny note til en kalenderbegivenhed

Der findes tre metoder til at oprette en ny note til en kalenderbegivenhed.

• Via knappen New note icon i kalender-widgeten

1. Klik eller tryk på knappen New note icon på begivenheden i din kalender-widget.
  • Via kalender-widgeten

1. Klik eller tryk på en begivenhed i din kalender-widget.
    2. Vælg Opret note for begivenhed i menuen.
  • Inde fra en note

1. Opret en ny note.
    2. Klik eller tryk på knappen Indsæt i værktøjslinjen til formatering.
    3. Vælg Kalenderbegivenhed.
    4. Vælg den kalenderbegivenhed du vil linke.
    5. Klik eller tryk på Indsæt.

En forhåndsformateret note vil blive oprettet i din standardnotesbog, der er linket til din begivenhed og inkluderer information om begivenheden samt sektioner for handlingspunkter og noter. Information om begivenheden inkluderer mødetitel, dato, klokkeslæt, konferencelink, placering, deltagere og beskrivelse. Du kan få vist disse detaljer i noten, men du kan ikke redigere detaljer i Evernote. Når du foretager ændringer i begivenheden i Google Kalender, så opdateres de automatisk i din note.

Du kan udvide og skjule kalenderbegivenheden ved at klikke på pilen i øverste højre hjørne af den grå indholdsblok. Du kan også slette en hvilken som helst del af den forhåndsformaterede note.

Link eksisterende noter til en kalenderbegivenhed

Når du opretter en note fra en kalenderbegivenhed, så linkes den automatisk til begivenheden. Du kan desuden linke en eksisterende note på to forskellige måder.

• Via kalender-widgeten

1. Klik eller tryk på en begivenhed i din kalender-widget.
    2. Vælg Link en note... fra menuen.
  • Inde fra en note

1. Åbn en eksisterende note.
    2. Klik eller tryk på redigeringsværktøjet til noter.
    3. Klik eller tryk på knappen Indsæt i værktøjslinjen til formatering.
    4. Vælg Kalenderbegivenhed.
    5. Vælg den kalenderbegivenhed du vil linke.
    6. Klik eller tryk på Indsæt.

Når en note er linket til en kalenderbegivenhed kan du klikke på den fra kalender-widgeten for at gå direkte til den pågældende note. Du kan linke flere noter til én begivenhed, ligesom du kan linke én note til flere begivenheder.

Fjern link til en note fra en kalenderbegivenhed

Der findes flere metoder til at fjerne linket til en note fra en kalenderbegivenhed.

• Tryk på backspace/delete på dit tastatur for at slette den grå indholdsblok, der indeholder kalenderbegivenheden.
  • Klik eller tryk på den grå overskrift og klik eller tryk derefter på papirkurv-ikonet.
  • Klik eller tryk på den grå overskrift, klik eller tryk derefter på knappen Flere muligheder (tre prikker) og vælg Fjern link til denne begivenhed.

Søg efter linkede noter ved hjælp af information om begivenheden

Find noter der er linket til kalenderbegivenheder ved at søge efter information om begivenheden såsom dato, klokkeslæt, placering og deltagere. Søgninger skal matche præcist med den information om begivenheden, der skal findes. For at finde en note baseret på en mødedeltager skal du f.eks. indtaste deltagerens nøjagtige e-mailadresse, der blev brugt i kalenderinvitationen.

Du kan også filtrere dine søgninger efter noter, der er linket til kalenderbegivenheder ved at klikke på knappen Tilføj filtre og vælge Kalenderbegivenhed i rullemenuen Indeholder.

Endelig kan du skrive contains:calendarEvent i søgefeltet for at få vist noter, der indeholder en kalenderbegivenhed. For at få mere information kan du besøge Sådan bruges Evernotes avancerede søgesyntaks.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg lære mere om at oprette forbindelse til Google Kalender?

For at få mere at vide kan du se Oversigt over Evernote + Google Kalender.

Hvis jeg opdaterer detaljer om kalenderbegivenheden i Google, synkroniseres den så med mine linkede noter?

Ja. Oplysninger fra kalenderbegivenheden opdateres når information om begivenheden ændres i Google. Når du har Evernote åbent kan det tage op til 30 sekunder at synkronisere dine ændringer.

Kan jeg redigere information om begivenheden i kalender-widgeten eller i en linket note?

Nej. Du kan ikke redigere informationen om en begivenhed i Evernote. Rediger detaljerne i Google Kalender hvorefter de synkroniseres i widgeten og i eventuelle tilknyttede noter når Evernote synkroniseres.

Kan jeg slå den forhåndsformaterede skabelon til begivenhedsnoter fra?

Ja. Gå til Administrer kalenderindstillinger for at læse hvordan du gør.

Kan jeg tilpasse den forhåndsformaterede skabelon til begivenhedsnoter?

Nej. På nuværende tidspunkt kan skabelonen ikke tilpasses. Når først den forhåndsformaterede note er oprettet kan du dog redigere sektionerne Handlingspunkter og Noter og føje andet indhold til noten.

Er min linkede note synlig for andre deltagere i kalenderbegivenheden?

Nej. Som standard er enhver note du opretter og linker til en kalenderbegivenhed kun synlig for dig. Hvis du vil give mødedeltagere adgang til noten kan du inkludere et offentligt link til noten i beskrivelsen af kalenderbegivenheden eller dele noten med dem direkte i Evernote.