Administrer kalenderindstillinger

< Forrige / Næste >

Administrer kalenderindstillinger

Indstillinger for kalender-widget

For at få adgang til dine kalenderindstillinger skal du klikke eller trykke på knappen Flere muligheder (tre prikker) øverst til højre i kalender-widgeten og klikke eller trykke på Kalenderindstillinger....

Forhåndsformaterede noter

En kalenderbegivenhed i en linket note

Som standard vil noter, der er oprettet fra kalender-widgeten, være forhåndsformateret med en skabelon, der indeholder detaljerne i din kalenderbegivenhed. Skabelonen indeholder ligeledes sektioner til handlingspunkter og noter, der kan omarrangeres eller fjernes fra noten. Selve skabelonen kan dog ikke ændres.

For at deaktivere forhåndsformaterede noter og starte hver gang med en tom note skal du skifte til Deaktiveret.

Kalendermeddelelser

Evernote kan påminde dig om hvornår det er tid til at tage mødenoter eller åbne en eksisterende note for at sikre, at du aldrig går glip af noget vigtigt.

Meddelelser om kalenderbegivenheder giver dig en påmindelse kort før dine møder, i det øjeblik de starter eller lige efter de er afsluttet. På den måde glemmer du aldrig at tage noter, ligesom du slipper for at skulle lede efter materiale, du har forberedt på forhånd.

For at få mere at vide kan du se Administrer meddelelser om kalenderbegivenheder fra Evernote.

Administrer konti

Hvis du klikker eller trykker på Administrer konti føres du til siden "Tilknyttede tjenester" i dine kontoindstillinger. Her kan du oprette forbindelse til eller frakoble din Google Kalender-konto/konti. Besøg Tilføj og fjern Google-konti for at få mere information.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg lære mere om at oprette forbindelse til Google Kalender?

For at få mere at vide kan du se Oversigt over Evernote + Google Kalender.