Udgivelsesnoter for Evernote

< Forrige / Næste >

Udgivelsesnoter for Evernote

Vælg et operativsystem nedenfor for at se de seneste udgivelsesnoter. For at finde versionsnummeret på din app skal du gå til Find app-version. For at lære hvordan Evernote leverer app-opdateringer, hvornår du er berettiget til en opdatering og hvordan du opdaterer din Evernote-app skal du besøge Hvordan Evernote leverer app-opdateringer til kunderne.

• Mac

Den seneste version er 10.45.18. Udgivet den 21. september 2022.

Evernote til Mac 10.45.18 er nu tilgængelig via Mac App Store eller kan downloades direkte fra vores hjemmeside. Hvis du allerede har versionen der downloades med det samme, så behøver du ikke foretage dig noget og vil snart se en automatisk opdatering.

Nyt

• Du kan nu vælge at starte Evernote automatisk når du tænder din computer. Dermed kan du endnu hurtigere få adgang til dine noter.
    • Startsiden i Evernote er et godt sted at starte din dag. Takket være en ny mulighed i Indstillinger kan du nu gøre Startsiden til din standardvisning hver gang du åbner appen.
    • Nu er det endnu lettere at oprette opgaver! Skriv "()" inde i en note efterfulgt af noget tekst hvorefter appen automatisk laver det om til en opgave for dig.

For at se ældre udgivelsesnoter kan du besøge Tidligere udgivelsesnoter for Evernote til Mac.

• Windows

Den seneste version er 10.45.18. Udgivet den 21. september 2022.

Evernote til Windows 10.45.18 er nu tilgængelig via Windows Store eller kan downloades direkte fra vores hjemmeside. Hvis du allerede har versionen der downloades med det samme, så behøver du ikke foretage dig noget og vil snart se en automatisk opdatering.

Nyt

• Du kan nu vælge at starte Evernote automatisk når du tænder din computer. Dermed kan du endnu hurtigere få adgang til dine noter.
    • Startsiden i Evernote er et godt sted at starte din dag. Takket være en ny mulighed i Indstillinger kan du nu gøre Startsiden til din standardvisning hver gang du åbner appen.
    • Nu er det endnu lettere at oprette opgaver! Skriv "()" inde i en note efterfulgt af noget tekst hvorefter appen automatisk laver det om til en opgave for dig.

For at se ældre udgivelsesnoter kan du besøge Tidligere udgivelsesnoter for Evernote til Windows.

• iOS

Den seneste version er 10.40. Udgivet den 20. september 2022.

Evernote til iOS 10.40 er nu tilgængelig via App Store. Hvis du har aktiveret automatiske app-opdateringer behøver du ikke foretage dig noget og vil snart se en automatisk opdatering.

Rettet

• Diverse fejlrettelser

For at se tidligere udgivelsesnoter kan du besøge Tidligere udgivelsesnoter for Evernote til iOS.

• Android

Den seneste version er 10.40. Udgivet den 20. september 2022.

Evernote til Android 10.40 er nu tilgængelig i Play Store. Hvis du har aktiveret automatiske app-opdateringer behøver du ikke foretage dig noget og vil snart se en automatisk opdatering.

Rettet

• Diverse fejlrettelser

For at se tidligere udgivelsesnoter kan du besøge Tidligere udgivelsesnoter for Evernote til Android.

• Web

Den seneste version er 10.45.18. Udgivet den 21. september 2022.

Evernote Web-opdateringer er automatiske. Du behøver ikke at foretage dig noget.

Nyt

• Nu er det endnu lettere at oprette opgaver! Skriv "()" inde i en note efterfulgt af noget tekst hvorefter appen automatisk laver det om til en opgave for dig.

For at se ældre udgivelsesnoter kan du besøge Tidligere udgivelsesnoter for Evernote Web.

Nøgleord:

• udgivelsesnoter
  • ændr log
  • nyheder
  • ny version