Udgivelsesnoter for Evernote

< Forrige / Næste >

Udgivelsesnoter for Evernote

Vælg et operativsystem nedenfor for at se de seneste udgivelsesnoter. For at finde versionsnummeret på din app skal du gå til Find app-version. For at lære hvordan Evernote leverer app-opdateringer, hvornår du er berettiget til en opdatering og hvordan du opdaterer din Evernote-app skal du besøge Hvordan Evernote leverer app-opdateringer til kunderne.

• Mac

Den seneste version er 10.28.3. Udgivet den 4. januar 2022.

Evernote til Mac 10.28.3 er nu tilgængelig via Mac App Store eller kan downloades direkte fra vores hjemmeside. Hvis du allerede har versionen der downloades med det samme, så behøver du ikke foretage dig noget og vil snart se en automatisk opdatering.

Nyt

• Vi har lyttet til jer! Nu ser du KUN opgaver, der er blevet tildelt dig, eller opgaver du har oprettet og som ikke er tildelt en anden, når du klikker på Mine opgaver i din Opgaver-visning. Det vil gøre det lettere for dig at fokusere på det, der skal gøres.

Rettet

• Når du opretter en note der er linket til en kalenderbegivenhed, så indeholder den en tom opgave så du kan komme godt i gang. Disse pladsholder-opgaver dukkede dog også op i din Opgaver-visning, hvilket skabte både rod og uorden, så den fejl har vi nu fået rettet.
    • Du kan nu klikke på et link i en opgave for at åbne en note i Evernote. Det vil gøre det nemmere for dig at fortsætte hvor du slap.

For at se ældre udgivelsesnoter kan du besøge Tidligere udgivelsesnoter for Evernote til Mac.

• Windows

Den seneste version er 10.28.3. Udgivet den 4. januar 2022.

Evernote til Windows 10.28.3 er nu tilgængelig via Windows Store eller kan downloades direkte fra vores hjemmeside. Hvis du allerede har versionen der downloades med det samme, så behøver du ikke foretage dig noget og vil snart se en automatisk opdatering.

Nyt

• Vi har lyttet til jer! Nu ser du KUN opgaver, der er blevet tildelt dig, eller opgaver du har oprettet og som ikke er tildelt en anden, når du klikker på Mine opgaver i din Opgaver-visning. Det vil gøre det lettere for dig at fokusere på det, der skal gøres.

Rettet

• Når du opretter en note der er linket til en kalenderbegivenhed, så indeholder den en tom opgave så du kan komme godt i gang. Disse pladsholder-opgaver dukkede dog også op i din Opgaver-visning, hvilket skabte både rod og uorden, så den fejl har vi nu fået rettet.
    • Du kan nu klikke på et link i en opgave for at åbne en note i Evernote. Det vil gøre det nemmere for dig at fortsætte hvor du slap.

For at se ældre udgivelsesnoter kan du besøge Tidligere udgivelsesnoter for Evernote til Windows.

• iOS

Den seneste version er 10.24. Udgivet den 5. januar 2022.

Evernote til iOS 10.24 er nu tilgængelig via App Store. Hvis du har aktiveret automatiske app-opdateringer behøver du ikke foretage dig noget og vil snart se en automatisk opdatering.

Nyt

• Vi har lyttet til jer! Nu ser du KUN opgaver, der er blevet tildelt dig, eller opgaver du har oprettet og som ikke er tildelt en anden, når du klikker på Mine opgaver i din Opgaver-visning. Det vil gøre det lettere for dig at fokusere på det, der skal gøres.
    • Vi har tilføjet et ikon for at gøre det nemmere at se hvilken notesbog, der er din standardnotesbog. Du vil se ikonet overalt hvor du normalt ville vælge en notesbog såsom i notesbogslisten eller når du flytter en note. Det er de små ting, der tæller.
    • Vi har finjusteret et par ting, der gør det nemmere at se overløbsmenuen (nederste ark) på din iPad.
    • Din Oversigt for Startsiden indlæses nu endnu hurtigere takket være et par at de finjusteringer, vi har foretaget i baggrunden.

Rettet

• Når du opretter en note der er linket til en kalenderbegivenhed, så indeholder den en tom opgave så du kan komme godt i gang. Disse pladsholder-opgaver dukkede dog også op i din Opgaver-visning, hvilket skabte både rod og uorden, så den fejl har vi nu fået rettet.
    • Du kan nu trykke på et link i en opgave for at åbne en note i Evernote. Det vil gøre det nemmere for dig at fortsætte hvor du slap.

For at se tidligere udgivelsesnoter kan du besøge Tidligere udgivelsesnoter for Evernote til iOS.

• Android

Den seneste version er 10.24. Udgivet den 5. januar 2022.

Evernote til Android 10.24 lanceres løbende i Play Store. Hvis du har aktiveret automatiske app-opdateringer behøver du ikke foretage dig noget og vil snart se en automatisk opdatering.

Nyt

• Fanen Mine opgaver er blevet føjet til Opgaver-visningen.
    • Tilføjet ikon for at angive standardnotesbog.
    • Forbedret synlighed af overløbsmenuen på tavlecomputer.
    • Forbedret indlæsningstid for Startsiden.

Rettet

• Pladsholderopgaver i kalendernoter vises ikke længere i Opgaver-visningen.
    • Links til noter i Evernote er nu klikbare fra opgavetitler.

For at se tidligere udgivelsesnoter kan du besøge Tidligere udgivelsesnoter for Evernote til Android.

• Web

Den seneste version er 10.28.3. Udgivet den 4. januar 2022.

Evernote Web-opdateringer er automatiske. Du behøver ikke at foretage dig noget.

Nyt

• Vi har lyttet til jer! Nu ser du KUN opgaver, der er blevet tildelt dig, eller opgaver du har oprettet og som ikke er tildelt en anden, når du klikker på Mine opgaver i din Opgaver-visning. Det vil gøre det lettere for dig at fokusere på det, der skal gøres.

Rettet

• Når du opretter en note der er linket til en kalenderbegivenhed, så indeholder den en tom opgave så du kan komme godt i gang. Disse pladsholder-opgaver dukkede dog også op i din Opgaver-visning, hvilket skabte både rod og uorden, så den fejl har vi nu fået rettet.
    • Du kan nu klikke på et link i en opgave for at åbne en note i Evernote. Det vil gøre det nemmere for dig at fortsætte hvor du slap.

For at se ældre udgivelsesnoter kan du besøge Tidligere udgivelsesnoter for Evernote Web.

Nøgleord:

• udgivelsesnoter
  • ændr log
  • nyheder
  • ny version