Sådan gør du hvis Log ind med Apple er midlertidigt utilgængelig

Sådan gør du hvis Log ind med Apple er midlertidigt utilgængelig
< Forrige / Næste >

Sådan gør du hvis Log ind med Apple er midlertidigt utilgængelig

Hvis du midlertidigt har problemer med at logge ind på Evernote med dit Apple-id, så skal du følge instruktionerne nedenfor for at logge ind på din konto.

Trin 1. Opret en Evernote-adgangskode til din konto

Følg disse trin for at konfigurere en Evernote-adgangskode:

1. Klik her for at anmode om en adgangskode ved hjælp af siden "Glemt adgangskode".
  2. Indtast enten e-mailadressen for dit Apple-id eller din private relay-mailadresse (hvis du vælger at skjule din e-mailadresse).
  3. Tjek din indbakke. Der bør findes en e-mail der omhandler oprettelse af en Evernote-adgangskode.

Din Apple-id adgangskode påvirkes ikke af at du opretter en Evernote-adgangskode.

Trin 2. Log ind med din e-mailadresse og din Evernote-adgangskode

Efter du har oprettet en Evernote-adgangskode kan du logge ind med din e-mailadresse (eller din private relay e-mailadresse) og den Evernote-adgangskode, du har oprettet.

Hvordan finder jeg den private relay e-mailadresse, der er registreret på min Evernote-konto, hvis jeg vælger at skjule min e-mailadresse?

Følg disse trin for at finde din private relay adresse:

1. Log ind på Apple-id-hjemmesiden.
  2. I afsnittet "Sikkerhed" under "Apps & hjemmesider der bruger Apple-id" skal du klikke på Administrer....
  3. Klik på Evernote i app-listen.
  4. Få vist e-mailadressen i afsnittet "Skjul min e-mail". Den slutter med @privaterelay.appleid.com.

Nøgleord:

• log ind med apple
  • apple log ind
  • fortsæt med apple
  • apple login