Tilpas Startsiden

< Forrige / Næste >

Tilpas Startsiden

Tilpas Startsiden i Evernote

Når du tilpasser din Startside kan du placere de oplysninger, du har brug for, så de altid er lige ved hånden. Derved kan du altid se præcis hvad du vil på din helt egen måde. Muligheden for at tilpasse er tilgængelig for Evernote Premium-, Personal-, Professional- og Teams-kunder (og varierer efter ordning) og inkluderer muligheden for at:

• Ændring eller fjernelse af baggrundsbilledet
  • Tilføje, fjerne og ændre rækkefølgen på widgets
  • Ændre størrelsen på widgets (kun på computer og web)
  • Se præcis hvilke noter du vil have på Startsiden med widgeten for filtrerede noter
  • Tilføje flere kopier af visse widgets (kun Professional og Teams)
  • Skifte farve og titel på skitseblok

For at få en oversigt over Startsiden kan du se Oversigt for Startsiden.

Ændring af baggrundsbillede

Du kan vælge et billede fra vores billedgalleri eller uploade dit eget. Hvis du vælger at uploade dit eget billede, så er den anbefalede størrelse 2000 x 1280 px. Du kan uploade en .jpg- eller .png-fil på op til 5MB. Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at ændre baggrundsbilledet.

• Mac

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Klik på knappen "Skift".
    3. Vælg eller upload et billede og klik derefter på Vælg.
    4. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Windows

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Klik på knappen "Skift".
    3. Vælg eller upload et billede og klik derefter på Vælg.
    4. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • iOS

1. Fra Startsiden skal du trykke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Tryk på Skift baggrund.
    3. Vælg eller upload et billede.
    4. Tryk på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Android

1. Fra Startsiden skal du trykke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Tryk på Skift baggrund.
    3. Vælg eller upload et billede.
    4. Tryk på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Web

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Klik på knappen "Skift".
    3. Vælg eller upload et billede og klik derefter på Vælg.
    4. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.

Fjern baggrundsbilledet

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at fjerne baggrundsbilledet.

• Mac

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Klik på den grønne vis-/skjul-knap ved siden af "Baggrund" for at deaktivere.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Windows

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Klik på den grønne vis-/skjul-knap ved siden af "Baggrund" for at deaktivere.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • iOS

1. Fra Startsiden skal du trykke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Tryk på Skift baggrund.
    3. Klik på den grønne vis-/skjul-knap ved siden af "Medtag baggrund" for at deaktivere.
    4. Tryk på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Android

1. Fra Startsiden skal du trykke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Tryk på Skift baggrund.
    3. Klik på den grønne vis-/skjul-knap ved siden af "Medtag baggrund" for at deaktivere.
    4. Tryk på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Web

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Klik på den grønne vis-/skjul-knap ved siden af "Baggrund" for at deaktivere.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.

Tilføj widgets

Som Evernote Premium-, Personal-, Professional- eller Teams-kunde har du adgang til yderligere widgets. Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at tilføje en widget.

• Mac

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Træk en tilgængelig widget fra højre side og slip den på et widget-sted.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Windows

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Træk en tilgængelig widget fra højre side og slip den på et widget-sted.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • iOS

1. Fra Startsiden skal du trykke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Tryk på plusikonet ud for en tilgængelig widget via afsnittet "Tilgængelige widgets".
    3. Tryk på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Android

1. Fra Startsiden skal du trykke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Tryk på plusikonet ud for en tilgængelig widget via afsnittet "Tilgængelige widgets".
    3. Tryk på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Web

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Træk en tilgængelig widget fra højre side og slip den på et widget-sted.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.

Fjern widgets

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at fjerne en widget.

• Mac

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Klik på 'x' i øverste højre hjørne af den pågældende widget.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Windows

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Klik på 'x' i øverste højre hjørne af den pågældende widget.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • iOS

1. Fra Startsiden skal du trykke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Tryk på minusikonet ud for en widget via listen over widgets.
    3. Tryk på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Android

1. Fra Startsiden skal du trykke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Tryk på minusikonet ud for en widget via listen over widgets.
    3. Tryk på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Web

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Klik på 'x' i øverste højre hjørne af den pågældende widget.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.

Ændring af rækkefølgen på widgets

Du kan ændre rækkefølgen på din widgets for at placere dem i den rækkefølge, der fungerer bedst for dig. Dit layout for widgets på computeren synkroniseres på tværs af Mac, Windows og Web. Dit layout for widgets på din mobil kan se anderledes ud og synkroniseres på tværs af iOS og Android. Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at ændre rækkefølgen på dine widgets.

• Mac

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Træk og slip widgets i den ønskede visningsrækkefølge.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Windows

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Træk og slip widgets i den ønskede visningsrækkefølge.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • iOS

1. Fra Startsiden skal du trykke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Træk i håndtaget med tre linjer til højre for en widget for at flytte den op eller ned på listen.
    3. Tryk på Færdig for at gemme dine ændringer.

Bemærk: Widgets vises på Startsiden i den rækkefølge de er angivet på dette skærmbillede (top til bund).

• Android

1. Fra Startsiden skal du trykke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Træk i håndtaget med tre linjer til højre for en widget for at flytte den op eller ned på listen.
    3. Tryk på Færdig for at gemme dine ændringer.

Bemærk: Widgets vises på Startsiden i den rækkefølge de er angivet på dette skærmbillede (top til bund).

• Web

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Træk og slip widgets i den ønskede visningsrækkefølge.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.

Skift størrelse på widgets

Denne mulighed er kun tilgængelig på Mac, Windows og Web.

Størrelsen på widgets kan ændres til lille, medium eller stor. Størrelsen på widgets kan ikke ændres lodret, og de kan ikke ændres på mobile enheder. Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at ændre størrelsen på dine widgets.

• Mac

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Hold markøren over den pågældende widget og vælg en størrelse nederst til højre.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Windows

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Hold markøren over den pågældende widget og vælg en størrelse nederst til højre.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Web

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Hold markøren over den pågældende widget og vælg en størrelse nederst til højre.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.

Opret en tilpasset visning af dine noter

Som Evernote Personal-, Professional- eller Teams-kunde kan du bruge widgeten for filtrerede noter til at vise præcis de noter du vil have, baseret på de kriterier du vælger. Hvis du vil vide mere om søgefiltre kan du besøge Filtrér din noteliste.

• Mac

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Træk widgeten for filtrerede noter fra højre side og slip den på et widget-sted.
    3. I vinduet "Opsæt filtre" skal du omdøbe widgeten og vælge dine filtre blandt de angivne muligheder.
    4. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.

For at redigere dine filtre skal du klikke på knappen Flere handlinger (tre prikker) og vælge Rediger filtre.

• Windows

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Træk widgeten for filtrerede noter fra højre side og slip den på et widget-sted.
    3. I vinduet "Opsæt filtre" skal du omdøbe widgeten og vælge dine filtre blandt de angivne muligheder.
    4. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.

For at redigere dine filtre skal du klikke på knappen Flere handlinger (tre prikker) og vælge Rediger filtre.

• iOS

1. Fra Startsiden skal du trykke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Tryk på plusikonet ud for "Filtrerede noter" i afsnittet "Tilgængelige widgets".
    3. Føj et navn til widgeten og vælg dine filtre blandt de angivne muligheder.
    4. Tryk på Færdig for at gemme dine ændringer.

For at redigere dine filtre skal du trykke på knappen Rediger (blyant) ved siden af widgeten på Tilpas-skærmen.

• Android

1. Fra Startsiden skal du trykke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Tryk på plusikonet ud for "Filtrerede noter" i afsnittet "Tilgængelige widgets".
    3. Føj et navn til widgeten og vælg dine filtre blandt de angivne muligheder.
    4. Tryk på Færdig for at gemme dine ændringer.

For at redigere dine filtre skal du trykke på knappen Rediger (blyant) ved siden af widgeten på Tilpas-skærmen.

• Web

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Træk widgeten for filtrerede noter fra højre side og slip den på et widget-sted.
    3. I vinduet "Opsæt filtre" skal du omdøbe widgeten og vælge dine filtre blandt de angivne muligheder.
    4. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.

For at redigere dine filtre skal du klikke på knappen Flere handlinger (tre prikker) og vælge Rediger filtre.

Skift farve og titel på skitseblok

Som Evernote Premium-, Personal-, Professional- eller Teams-kunde kan du ændre farve og titel på din(e) skitseblok(ke).

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at ændre farven og titlen på din(e) skitseblok-widget(s).

• Mac

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Klik på blyantikonet i skitseblok-widgeten for at redigere titlen og vælge mellem fire farveindstillinger.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Windows

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Klik på blyantikonet i skitseblok-widgeten for at redigere titlen og vælge mellem fire farveindstillinger.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • iOS

1. Fra Startsiden skal du trykke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Tryk på blyantikonet i skitseblok-widgeten for at redigere titlen og vælge mellem fire farveindstillinger.

ELLER

1. Fra skitseblok-widgeten skal du trykke på knappen Flere handlinger (tre prikker) i øverste højre hjørne.
    2. Vælg Rediger widget for at redigere titlen og vælge mellem fire farveindstillinger.
  • Android

1. Fra Startsiden skal du trykke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Tryk på blyantikonet i skitseblok-widgeten for at redigere titlen og vælge mellem fire farveindstillinger.
    3. Tryk på Færdig for at gemme dine ændringer.

ELLER

1. Fra skitseblok-widgeten skal du trykke på knappen Flere handlinger (tre prikker) i øverste højre hjørne.
    2. Vælg Rediger widget for at redigere titlen og vælge mellem fire farveindstillinger.
    3. Tryk på Færdig for at gemme dine ændringer.
  • Web

1. Fra Startsiden skal du klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne.
    2. Klik på blyantikonet i skitseblok-widgeten for at redigere titlen og vælge mellem fire farveindstillinger.
    3. Klik på Færdig for at gemme dine ændringer.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg ændre den skærm der vises hver gang jeg åbner Evernote?

Når du åbner Evernote på iOS, Android eller Web vil du se som standard få vist Startsiden. Når du åbner Evernote til Mac eller Windows vil du få vist den senest anvendte skærm.

Kan jeg deaktivere Startsiden?

Nej.

Synkroniseres tilpasning af Startsiden på tværs af mine enheder?

Ja. Tilpasning af din Startside på computeren synkroniseres på tværs af Mac, Windows og Web. Tilpasning af din Startside på mobilen kan være anderledes og synkroniseres på tværs af iOS og Android.

Kan jeg have mere end én kopi af den samme widget? For eksempel to skitseblokke?

Kunder med Evernote Professional eller Teams kan have flere widgets for skitseblokke, fastgjorte noter og filtrerede noter. Tilføj blot de ekstra kopier af widgeten fra panelet Tilpas.

Kan jeg bruge en eksisterende gemt søgning til widgeten for filtrerede noter?

Ja. Klik på Anvend gemt søgning på skærmen "opsæt filtre" og vælg den gemte søgning, du gerne vil bruge. Husk at hvis du foretager ændringer af de gemte søgekriterier fra dette vindue, så afspejles ændringerne ikke i selve den gemte søgning. Ligeledes gælder det, at hvis du foretager ændringer af de gemte søgekriterier uden for widgeten med filtrerede noter, så vil ændringerne ikke blive anvendt på widgeten.

Nøgleord:

• dashboard
  • oversigt