Oversigt over Startside

< Forrige / Næste >

Oversigt over Startside

Startside i Evernote

Startsiden er en samlet oversigt, der består af widgets, som er designet til at placere din mest relevante information på ét samlet sted i en enkel og velorganiseret visning.

I løbet af de næste par uger lanceres Startsiden til det nye Evernote til Mac, det nye Evernote til Windowsog på Evernote Web og vil snart være tilgængelig på mobile operativsystemer.

Widgets

Startsiden består af widgets, der viser dit indhold i en praktisk og velorganiseret visning. Alle kunder har en Noter-widget, en Skitseblok-widget og en Gemt for nylig-widget. Premium- og Business-kunder har endnu flere widgetmuligheder samt mulighed for at tilpasse hvordan Startsiden ser ud. For at få mere at vide kan du se Tilpas Startsiden.

Noter-widget

Noter

Få vist de seneste og foreslåede noter. Dine seneste noter bliver sorteret efter hvornår de senest er blevet redigeret, mens foreslåede noter er baseret på en kombination af noter du ofte får adgang til, redigerer eller søger efter.

Bemærk: Her vil Evernote Business-kunder få vist noter de har adgang til fra hele virksomheden.

Skitseblok-widget

Skitseblok

Nedskriv lynnoter og tanker direkte på Startsiden. Skitseblokken bevarer den tekst du har skrevet på den medmindre du beslutter dig for at konvertere den til en note eller rydde den og synkronisere på tværs af enheder, hvor Startsiden er tilgængelig.

For at konvertere skitseblokken til en note skal du klikke på knappen Flere handlinger (tre prikker) og derefter vælge Konvertér til note. Når du rydder skitseblokken flyttes indholdet til en note i papirkurven.

Skitseblokken har en grænse på 300 tegn og kan kun bruges til almindelig tekst.

Gemt for nylig-widget

Gemt for nylig

Få vist dine nyligt gemte noter med sektioner for webklip, billeder, dokumenter, lyd og e-mails. Disse noter bliver sorteret efter senest oprettede.

Bemærk: Her vil Evernote Business-kunder få vist noter de har adgang til fra hele virksomheden.

Fastgjort note-widget

Fastgjort note

Denne widget kræver et Premium- eller Business-abonnement.

Fastgør en bestemt note for hurtigt at få adgang til den. For at fastgøre en ny note skal du klikke på knappen Flere handlinger (tre prikker) og derefter klikke på Vælg fastgjort note.

Alternativt kan du åbne den note du vil fastgøre, klikke på knappen Flere handlinger (tre prikker) og vælge Fastgør til Startside.

Notesbøger-widget

Notesbøger

Denne widget kræver et Premium- eller Business-abonnement.

Få vist de seneste og foreslåede notesbøger. Dine seneste notesbøger bliver sorteret efter hvornår de senest er blevet redigeret, mens foreslåede notesbøger er baseret på en kombination af notesbøger du ofte får adgang til, redigerer eller søger efter.

Bemærk: Her vil Evernote Business-kunder få vist notesbøger de har adgang til fra hele virksomheden.

Genveje-widget

Genveje

Denne widget kræver et Premium- eller Business-abonnement.

Få hurtigt adgang til dine genveje. Klik på en genvej for at åbne det gemte mærke eller den valgte note, notesbog eller gemte søgning.

Du kan ikke oprette nye genveje via Genvejs-widgeten.

Mærker-widget

Mærker

Denne widget kræver et Premium- eller Business-abonnement.

Få vist de mærker du bruger mest. Når du klikker på et mærke får du vist en liste over noter med det pågældende mærke.

Du kan ikke oprette nye mærker via Mærker-widgeten.

Bemærk: Her vil Evernote Business-kunder få vist mærker de har adgang til fra hele virksomheden.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg ændre den skærm der åbnes hver gang jeg åbner Evernote?

Når du åbner Evernote Web vil du se som standard få vist Startsiden. Når du åbner Evernote til Mac eller Windows vil du få vist den senest anvendte skærm.

Kan jeg deaktivere Startsiden?

Nej.

Synkroniseres Startsiden på tværs af mine enheder?

Ja. Startsiden synkroniseres på tværs af alle enheder, hvor Startsiden er tilgængelig.

Kan jeg redigere min fastgjorte note via widgeten?

Nej. Den fastgjorte note-widget viser dig en skrivebeskyttet visning af noten. For at redigere den pågældende note skal du klikke på den grønne pil ud for "Fastgjort note" for at åbne noten.

Kan jeg tilføje påmindelser, mærker, skitser eller formatering i skitseblokken?

Nej. Skitseblokken er beregnet til hurtige tekstnoter. Du kan konvertere skitseblokken til en note for at tilføje billeder, lister, formatering, påmindelser, mærker og meget mere.

Vil indhold i skitseblokken blive vist i søgeresultaterne?

Nej. Du kan nemt konvertere skitseblokken til en note således at dit indhold vises i søgeresultaterne.

Hvordan tilpasser jeg min Startside?

For at tilpasse din Startside skal du blot klikke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne. Du skal have et Premium- eller Business-abonnement. Tilpasningsmulighederne inkluderer muligheden for at:

• Ændre baggrundsbillede
  • Tilføje og fjerne widgets
  • Tilpasse widget-layout

For at få mere at vide kan du se Tilpas Startsiden.

Nøgleord:

• dashboard
  • oversigt