Oversigt for Startsiden

< Forrige / Næste >

Oversigt for Startsiden

Startside i Evernote

Startsiden er en samlet oversigt, der består af widgets, som er designet til at placere din mest relevante information på ét samlet sted i en enkel og velorganiseret visning.

Startsiden er tilgængelig på de nyeste versioner af Evernote til Mac, Windows, iOS, Android og nettet. Bemærk: Startsiden er ikke tilgængelig i ældre versioner af Evernote-appen.

Widgets

Startsiden består af widgets, der viser dit indhold i en praktisk og velorganiseret visning. Alle kunder har en Noter-widget, en Skitseblok-widget og en Gemt for nylig-widget. Premium, Personal, Professional og Teams-kunder har endnu flere widget-muligheder samt mulighed for at tilpasse hvordan Startsiden ser ud. For at få mere at vide kan du se Tilpas Startsiden.

Noter-widget

Noter

Få vist de seneste og foreslåede noter. Dine seneste noter bliver sorteret efter hvornår de senest er blevet redigeret, mens foreslåede noter er baseret på en kombination af noter du ofte får adgang til, redigerer eller søger efter.

Bemærk: Evernote Teams-kunder vil her se noter de har adgang til fra hele team-kontoen.

Skitseblok-widget

Skitseblok

Nedskriv lynnoter og tanker direkte på Startsiden. Skitseblokken bevarer den tekst du har skrevet. Du kan når som helst konvertere den til en note eller rydde den.

For at konvertere skitseblokken til en note skal du klikke eller trykke på knappen Flere handlinger (tre prikker) og derefter vælge Konvertér til note. På Mac skal du bruge Cmd + Option + N, og i Windows skal du bruge Ctrl + Shift + N. Når du rydder skitseblokken flyttes indholdet til en note i papirkurven.

Skitseblokken har en grænse på 600 tegn og kan kun bruges til almindelig tekst.

Bemærk: Premium-, Personal-, Professional- og Teams-kunder kan tilpasse skitseblokkens farve og titel. Professional- og Teams-kunder kan føje mere end én skitseblok-widget til Startsiden.

Gemt for nylig-widget

Gemt for nylig

Få vist dine seneste noter der indeholder webklip, billeder, dokumenter, lyd og e-mails. Disse noter er sorteret efter de senest oprettede.

Bemærk: Teams-kunder vil her se noter de har adgang til fra hele team-kontoen.

Mærker-widget

Mærker

Denne widget kræver et abonnement på Premium, Personal, Professional eller Teams.

Få vist de mærker du bruger mest. Når du klikker eller trykker på et mærke får du vist en liste over noter med det pågældende mærke.

Bemærk: Evernote Teams-kunder vil her se mærker de har adgang til fra hele team-kontoen.

Kalender-widget

Kalender

Denne widget kræver et abonnement på Premium, Personal, Professional eller Teams.

Knyt din Google Kalender til Evernote og link noter til begivenheder for at gøre dem mere nyttige og lettere at finde. Opret øjeblikkeligt en ny note fra en kalenderbegivenhed eller link en eksisterende note og få hurtig adgang direkte fra widgeten på Startsiden.

Forbered dig nemt på møder i god tid eller på selve mødestedet. Med ét klik opretter du en forhåndsformateret note, komplet med information om begivenheden såsom dato og deltagere, som du kan søge efter på et senere tidspunkt.

Bemærk: Evernote Personal kan tilknytte én kalender, mens Evernote Professional- og Teams-kunder kan tilknytte op til fem kalendere.

For at få mere at vide om kalenderfunktioner kan du se Oversigt over Evernote + Google Kalender.

Opgaver-widget

Opgaver

Denne widget kræver et abonnement på Premium, Personal, Professional eller Teams.

Opgaver-widgeten giver et snapshot af dine primære opgaver, der er anført i prioriteret rækkefølge baseret på forfaldsdato. Du kan markere en opgave som fuldført eller tilføje en ny opgave direkte fra widgeten.

For at få mere at vide om hvordan du opretter og administrerer opgaver kan du se Oversigt over Opgaver.

Widget for filtrerede noter

Filtrerede noter

Denne widget kræver et abonnement på Personal, Professional eller Teams.

Widgeten for filtrerede noter tilbyder et nyt tilpasningsniveau eftersom du kan vælge kriterier for at vise præcis de noter, du vil have på Startsiden. Når du tilføjer denne widget kan du give den et tilpasset navn og vælge mellem en række filtre som f.eks.: mærker, placeret i, indeholder, oprettelsesdato og opdateringsdato. Du kan også anvende en eksisterende gemt søgning. For at få mere at vide kan du besøge Tilpas Startsiden.

Bemærk: Professional- og Teams-kunder kan føje mere end én widget for filtrerede noter til Startsiden.

Fastgjort note-widget

Fastgjort note

Denne widget kræver et abonnement på Premium, Personal, Professional eller Teams.

Fastgør en bestemt note for hurtigt at få adgang til den. For at fastgøre en ny note skal du klikke eller trykke på knappen Flere handlinger (tre prikker) og derefter klikke eller trykke på Vælg fastgjort note.

Alternativt kan du åbne den note du vil fastgøre, klikke eller trykke på knappen Flere handlinger (tre prikker) og derefter vælge Fastgør til Startsiden.

Bemærk: Professional- og Teams-kunder kan føje mere end én widget for fastgjorte noter til Startsiden.

Notesbøger-widget

Notesbøger

Denne widget kræver et abonnement på Premium, Personal, Professional eller Teams.

Få vist de seneste og foreslåede notesbøger. Dine seneste notesbøger bliver sorteret efter hvornår de senest er blevet redigeret, mens foreslåede notesbøger er baseret på en kombination af notesbøger du ofte får adgang til, redigerer eller søger efter.

Bemærk: Evernote Teams-kunder vil her se notesbøger de har adgang til fra hele team-kontoen.

Genveje-widget

Genveje

Denne widget kræver et abonnement på Premium, Personal, Professional eller Teams.

Få hurtigt adgang til dine genveje. Klik eller tryk på en genvej for at åbne det gemte mærke eller den valgte note, notesbog eller gemte søgning.

Du kan ikke oprette nye genveje via Genvejs-widgeten.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg ændre den skærm der vises hver gang jeg åbner Evernote?

Når du åbner Evernote på iOS, Android eller Web vil du se som standard få vist Startsiden. Når du åbner Evernote til Mac eller Windows vil du få vist den senest anvendte skærm.

Kan jeg deaktivere Startsiden?

Nej.

Synkroniseres Startsiden på tværs af mine enheder?

Ja. Tilpasning af din Startside på computeren synkroniseres på tværs af Mac, Windows og Web. Tilpasning af din Startside på mobilen kan være anderledes og synkroniseres på tværs af iOS og Android.

Kan jeg redigere min fastgjorte note via widgeten?

Nej. Den fastgjorte note-widget viser dig en skrivebeskyttet visning af noten. For at redigere den pågældende note skal du klikke på den grønne pil ud for "Fastgjort note" for at åbne noten.

Kan jeg tilføje påmindelser, mærker, skitser eller formatering i skitseblokken?

Nej. Skitseblokken er beregnet til hurtige tekstnoter. Du kan konvertere skitseblokken til en note for at tilføje billeder, lister, formatering, påmindelser, mærker og meget mere.

Vil indhold i skitseblokken blive vist i søgeresultaterne?

Nej. Du kan nemt konvertere skitseblokken til en note således at dit indhold vises i søgeresultaterne.

Hvordan tilpasser jeg min Startside?

For at tilpasse din Startside skal du blot klikke eller trykke på knappen Tilpas i øverste højre hjørne. Du skal have et Premium, Personal, Professional eller Teams-abonnement. Tilpasning inkluderer muligheden for at:

• Ændre baggrundsbillede
  • Tilføje, fjerne og ændre rækkefølgen på widgets
  • Ændre størrelsen på widgets (kun på computer og web)
  • Se præcis hvilke noter du vil have på Startsiden med widgeten for filtrerede noter
  • Tilføje flere kopier af visse widgets (kun Professional og Teams)
  • Skifte farve og titel på skitseblok

For at få mere at vide kan du se Tilpas Startsiden.

Hvor kan jeg læse mere om Startsiden?

Se vores YouTube-afspilningsliste, der indeholder snesevis af vejledninger og gennemgangsvideoer, som handler specifikt om Startsiden.

Nøgleord:

• dashboard
  • oversigt