Sådan flytter og deler du indhold med dit team

< Forrige / Næste >

Sådan flytter og deler du indhold med dit team

Logo for Evernote Business Customer Success

Hvorfor flytte og dele indhold?

Du kan forenkle hvordan du deler

Du har muligvis arbejdsrelateret indhold, som du skal have flyttet fra en individuel konto til en team-konto.

Vi anbefaler at du opretter projektområder på team-kontoen for at dele med dit team. Med blot fire trin kan du nemt dele flere noter, notesbøger og projekter.

Nedenfor ses et snapshot af hvordan et projektområde kan se ud. Dit projektområde inkluderer nyheder, fastgjorte noterplus noter og notesbøger du flytter hertil.

Projektområder i Evernote Business

Trin 1
Flyt indhold fra din individuelle konto til din team-konto

Sådan flytter du noter og notesbøger

Når du vælger at flytte indhold, så fjerner du notesbøgerne fra din individuelle konto og placerer dem på team-kontoen.

Flyt notesbøger GIF

Sådan flytter du indhold

1. Log ind på din Evernote Teams-konto på evernote.com via din computers webbrowser.
  2. Vælg dit navn øverst til venstre og derefter Kontooplysninger...
  3. Scroll ned til bunden af siden Kontooversigt og vælg Flyt notesbøger.
  4. Indtast dine legitimationsoplysninger for din team-konto.
  5. Marker afkrydsningsfelterne ud for hver notesbog du vil flytte, og vælg derefter Flyt notesbøger. Bemærk: Du kan navigere væk fra denne side, men du bør lade dette browservindue være åbent mens indholdet flyttes.

Nu er du klar til trin 2!

Bemærkninger:

• Du kan kun flytte 50 notesbøger ad gangen.
  • Du får vist en meddelelse om at "Vi flytter dine notesbøger!", der fortæller dig, at anmodningen behandles. Du vil modtage en e-mail når flytningen er gennemført.
  • Hvis du vælger kopi i stedet for at flytte, så opretter dine noter og notesbøger en kopi på Teams-kontoen. Vær opmærksom på at ændringer der foretages i den ene kopi ikke automatisk opdaterer den anden kopi. Derfor anbefaler vi at du flytter indhold.

Trin 2
Konfigurer dit projektområde

Opret projektområder efter team, projekt eller idé

Se Kom godt i gang med Projektområder for at lære hvordan du opretter et projektområde.

Når du har flyttet indhold til team-kontoen kan du oprette et projektområde og invitere dit team efter behov. Du behøver kun at invitere et teammedlem én gang til et nyt projektområde.

Opret et projektområde GIF

Sådan opretter du et projektområde og flytter dine notesbøger

1. Klik på Nyt projektområde.
  2. Skriv navnet på dit projektområde og en kort beskrivelse.
  3. Flyt eksisterende notesbøger hertil ved at vælge Flyt notesbøger ind > Notesbøger (som ikke på nuværende tidspunkt befinder sig i et projektområde).
  4. Vælg de ønskede notesbøger og vælg Flyt.

Nu er du klar til trin 3!

Bemærk:

• Noter og notesbøger kan kun findes i ét projektområde.

Trin 3
Flyt indhold til dit projektområde

Organiser efter projektområde

Nu hvor du har oprettet et projektområde til dit team og dine projekter kan vi få overflyttet dit indhold!

Flyt indhold GIF

Sådan organiseres indhold

1. Find andre eksisterende note(r) og/eller notesbog/notesbøger du vil flytte til dit nye projektområde og dele med teamet.
  2. Klik på knappen Flere handlinger (tre prikker) ved siden af noterne eller notesbøgerne og vælg Flyt....
  3. Find det projektområde hvortil du ønsker at flytte den/de valgte note(r) og/eller notesbog/notesbøger.
  4. Vælg Flyt.

Nu er du klar til trin 4!

Trin 4
Inviter dit team til at dele dit indhold

Du er næsten færdig!

Nu hvor du har flyttet dit indhold til dit projektområde kan du nemt dele det med dit team.

Teammedlemmer vil have adgang til ALLE noter og notesbøger, der er gemt i det pågældende projektområde. Nu behøver du ikke længere dele flere noter og notesbøger med hele teamet.

Inviter dit team til et projektområde GIF

Sådan inviterer du dit team til et projektområde

1. Klik på Del.
  2. Indtast navnet på den person du gerne vil dele projektområdet med.
  3. Vælg den ønskede delingstilladelse for dit teammedlem.
  4. Vælg Inviter.

FÆRDIG!

Bemærkninger:

• Nu vil alt eksisterende og nyt indhold være synligt for alle medlemmer i projektområdet.
  • Nye medlemmer kan se nye projektområder i deres venstre navigationsmenu.
  • Brug kontokataloget til at finde eksisterende projektområder du kan blive medlem af!

Vidste du?

Ikon

Du kan oprette skabeloner som hjælper dit team med at spare tid. Læs følgende artikler for at lære hvordan du gør:

Ikon

Regler for navngivning kan hjælpe med at gøre dit projektområde endnu mere effektivt. Et velorganiseret navngivningssystem hjælper dig med øjeblikkeligt at få vist relevant information.

Klik her for at lære mere om fordelene ved at have regler for navngivning og om hvordan du nemt implementerer sådanne regler.

Ikon

Med Webklipper kan du kopiere helsides artikler, billeder, markeret tekst, vigtige e-mails og en hvilken som helst hjemmeside, der inspirerer dig.

Kom godt i gang med Webklipper

Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du kontakte din Customer Success Manager. Hvis du ikke har en Customer Success Manager kan du altid sende dine spørgsmål til CustomerSuccess@evernote.com.