Gem ændringer i dine noter

< Forrige / Næste >

Gem ændringer i dine noter

I de fleste tilfælde gemmes ændringer i noter automatisk. Der er dog nogle små forskelle mellem vores skrivebords-apps og mobil-apps. Derudover bør du være opmærksom på at Evernote kun kan synkronisere gemte ændringer når du har forbindelse til internettet.

• Mac

Ændringer foretaget i en note gemmes periodevis helt automatisk. For øjeblikkeligt at synkronisere i den ældre version af Evernote til Mac skal du klikke på synkroniseringsknappen øverst i appen.

Bemærk: Muligheden for øjeblikkeligt at synkronisere efter behov er ikke tilgængelig i det nye Evernote til Mac eftersom ændringer gemmes automatisk. Du vil se "Alle ændringer er gemt" i nederste højre hjørne af Evernote når ændringerne er blevet gemt.

• Windows

Ændringer foretaget i en note gemmes periodevis helt automatisk. For øjeblikkeligt at synkronisere du klikke på synkroniseringsknappen øverst i appen.

Bemærk: Muligheden for øjeblikkeligt at synkronisere efter behov er ikke tilgængelig i det nye Evernote til Windows eftersom ændringer gemmes automatisk. Du vil se "Alle ændringer er gemt" i nederste højre hjørne af Evernote når ændringerne er blevet gemt.

• iPhone, iPad og iPod touch

The new Evernote for iOS

Efter redigering af en note skal du trykke på det grønne flueben i øverste venstre hjørne for at gemme ændringer.

Older version of Evernote for iOS

Forlad noten ved at trykke på tilbage-pilen for at gemme ændringer.

Bemærk: Hvis du bruger Evernote på iPad og har notelisten og noteindholdet på en delt skærm kan du blot navigere til en anden note for at gemme ændringer.

• Android

Forlad noten ved at trykke på tilbage-pilen for at gemme ændringer.

• Web

Ændringer der er foretaget i en note gemmes automatisk.

Nøgleord:

• synkroniser