Find app-version

< Forrige / Næste >

Find app-version

Nogle gange kan det være nødvendigt at kende versionsnummeret på den app, du bruger. Dette kan hjælpe dig med at afgøre om du bruger den nyeste version af Evernote, og det hjælper ofte vores supportteam med deres fejlfinding. Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at finde app-versionen.

• Mac

Klik på Evernote > Om Evernote via menulinjen. Versionen kan ses i den første tekstlinje.

• Windows

Klik på Hjælp > Om... via menulinjen. Versionen kan ses i den første tekstlinje.

• iPhone, iPad og iPod touch

The new Evernote for iOS
    1. Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne navigationsmenuen.
    2. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af menuen.
    3. Versionen kan ses nederst i menuen.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Tryk på 'Konto'-knappen på fanelinjen.
    2. Scroll hele vejen ned.
    3. Versionen kan ses nederst på siden.
  • Android

1. Tryk på de tre linjer i øverste venstre hjørne for at åbne navigationsmenuen.
    2. Tryk på Indstillinger > Kundeservice.
    3. Versionen kan ses nederst i menuen under "Søg efter opdateringer".