Log ind på Evernote med Apple

< Forrige / Næste >

Log ind på Evernote med Apple

Evernote Web-loginside

Hvis du har Apple-id kan du bruge det til at logge ind i Evernote. Muligheden for at logge ind med dit Apple-id gør det lettere og hurtigere for dig at få adgang til dine noter. Du kan stadig bruge Evernote på samme måde som du altid har gjort. Det er valgfrit om du vil logge ind med Apple-id og er ikke påkrævet for brug af Evernote. Det er blot en anden måde at logge ind på din konto.

For at læse mere om Log ind med Apple kan du gå til Hvad er Log ind med Apple? via Apple Support.

Opret en ny Evernote-konto

Så længe din Apple-id e-mailadresse ikke allerede er knyttet til en eksisterende Evernote-konto skal du blot åbne Evernote, klikke på Fortsæt med Apple og derefter logge ind med dit Apple-id. En ny Evernote-konto oprettes automatisk.

Selvom du bruger Log ind med Apple kan du stadig oprette en Evernote-adgangskode ved at anmode om en Evernote-adgangskode her. Dette giver dig mulighed for at have et ekstra indlogningsalternativ, ligesom du får mulighed for at logge ind på apps, der endnu ikke understøtter Log ind med Apple (se listen over de pågældende apps i de ofte stillede spørgsmål nedenfor). Din Apple-id adgangskode påvirkes ikke af at du opretter en Evernote-adgangskode.

Link dit Apple-id til din eksisterende Evernote-konto

For at kunne bruge Log ind med Apple på din eksisterende Evernote-konto skal e-mailadressen på din Evernote-konto nøjagtigt matche e-mailadressen for dit Apple-id.

• Hvis e-mailadressen til din Evernote-konto er den samme som dit Apple-id

Når du har valgt Fortsæt med Apple på loginskærmen skal du blot logge ind med dit Apple-id. Evernote matcher de to e-mailadresser og linker dit Apple-id til din eksisterende Evernote-konto.

Bemærk: Hvis du vælger at skjule din e-mailadresse under denne proces vil Evernote ikke kunne matche dit Apple-id med din eksisterende konto, og du opretter derved utilsigtet en helt ny konto.

• Hvis e-mailadressen til din Evernote-konto ikke er den samme som dit Apple-id

Evernote vil ikke automatisk kunne linke dine konti. Før du prøver at bruge Log ind med Apple skal du opdatere e-mailadressen på din Evernote-konto (via kontoindstillingerne) for at matche din Apple-id e-mailadresse.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg brugte Log ind med Apple, og nu kan jeg ikke finde mine Evernote-noter. Hvad er der sket?

Hvis du valgte at skjule din e-mailadresse, så har du oprettet en ny konto, der er adskilt fra din eksisterende Evernote-konto. Hvis du ikke valgte at skjule din e-mailadresse, så har du muligvis ved et uheld logget ind på en gammel konto eller oprettet en anden ny konto.

Gå til dine kontoindstillinger for at kontrollere e-mailadressen og datoen under "Medlem siden"; det skulle gerne give dig en idé om hvorvidt du er på den rigtige konto.

Hvorfor vises fejlmeddelelsen "Tilkobling ikke tilgængelig" når jeg prøver at bruge Log ind med Apple?

Denne fejlmeddelelse vises, hvis du har konfigureret totrinsbekræftelse på din Evernote-konto, som blokerer tilkoblingsprocessen. For at løse dette skal du gå til dine kontoindstillinger og deaktivere totrinsbekræftelse på din Evernote-konto, og derefter logge ud og igen prøve at bruge Log ind med Apple.

Hvis du vil fortsætte med at bruge totrinsbekræftelse når du logger ind på Evernote, skal du sikre dig, at det er aktiveret for dit Apple-id. Når det er aktiveret på dit Apple-id vil du blive bedt om at anvende Apples totrinsbekræftelsesproces hver gang du bruger Log ind med Apple.

Hvordan opretter jeg en Evernote-adgangskode når jeg bruger Log ind med Apple?

For at oprette en Evernote-adgangskode til din konto skal du gå hertil. Indtast enten din Apple-id e-mailadresse eller din private relay e-mailadresse (hvis du vælger at skjule din e-mailadresse). Du vil få tilsendt en e-mail vedr. oprettelse af en ny adgangskode. Oprettelse af en Evernote-adgangskode påvirker ikke din Apple-id adgangskode.

Efter du har oprettet en Evernote-adgangskode kan du logge på Evernote ved hjælp af knappen Fortsæt med Apple eller ved at indtaste din e-mailadresse (eller din private relay e-mailadresse) og den Evernote-adgangskode, du har oprettet.

Hvordan finder jeg den private relay e-mailadresse, der er registreret på min Evernote-konto, hvis jeg vælger at skjule min e-mailadresse?

Følg disse trin for at finde din private relay adresse:

1. Log ind på Apple-id-hjemmesiden.
  2. I afsnittet "Sikkerhed" under "Log ind med Apple" skal du klikke på Administrer apps & hjemmesider....
  3. Klik på Evernote i app-listen.
  4. Få vist e-mailadressen i afsnittet "Skjul min e-mail". Den slutter med @privaterelay.appleid.com.

Hvis du ikke ser Evernote når du følger ovenstående trin har du muligvis tidligere valgt "Stop med at bruge Apple-id", og den private relay adresse, der bruges med Evernote, er ikke længere aktiv. Hvis dette er tilfældet skal du gå til Evernote-loginskærmen og klikke på Fortsæt med Apple for at reaktivere det. Derved bør du blive logget ind på den samme konto igen. Du kan derefter finde e-mailadressen på siden "Kontooversigt" under dine kontoindstillinger.

Kan jeg bruge den private relay e-mailadresse, der er tildelt af Apple, til at logge ind på Evernote?

Ja. Hvis du har oprettet en Evernote-adgangskode med din private relay e-mailadresse, så skal du blot indtaste din private relay e-mailadresse i e-mailfeltet på Evernote-loginskærmen og bruge den Evernote-adgangskode, du har oprettet.

Hvis du ikke har oprettet en Evernote-adgangskode, men ønsker at gøre det til fremtidig brug, så skal du anmode om en Evernote-adgangskode her. Oprettelse af en Evernote-adgangskode påvirker ikke din Apple-id adgangskode.

Kan Apple se mine Evernote loginoplysninger, søge i mine noter eller bruge dem til målrettet annoncering?

Nej. Når du bruger Log ind med Apple giver du kun Evernote tilladelse til at se relevante oplysninger om dit Apple-id som f.eks. din grundlæggende profilinformation. Apple har ikke tilladelse til at få adgang til din Evernote-konto.

Når jeg først har aktiveret Log ind med Apple, vil det så være den eneste måde jeg kan logge ind på?

Nej. Du kan enten logge ind med dit Apple-id eller med din Evernote-konto (hvis du har oprettet en adgangskode). Dette er især vigtigt hvis du bruger visse Evernote-apps eller integrationer, der ikke understøtter Log ind med Apple, såsom Webklipper eller Evernote Legacy.

Kan jeg bruge totrinsbekræftelse når jeg logger ind med Apple?

Ja, men kun hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse på dit Apple-id.

Kan jeg bruge mit Apple-id til mere end én Evernote-konto? Eller kan jeg bruge mere end et Apple-id til at logge ind på en Evernote-konto?

Nej. Hvert Apple-id kan kun linkes til én Evernote-konto. Derudover kan hver Evernote-konto kun linkes til et Apple-id.

Hvordan logger jeg ind hvis jeg har glemt min adgangskode?

Bemærk: Hvis du aldrig har konfigureret en Evernote-adgangskode, så skal du oprette en ved at anmode om en adgangskode ved hjælp af ovenstående linket til nulstilling af adgangskode.

Understøttes Log ind med Apple i andre Evernote-apps såsom Webklipper, Skitch, Scannable, Penultimate eller Evernote Legacy?

Log ind med Apple understøttes i de nyeste versioner af Evernote til Windows, Mac, iOS og Evernote Web. I alle andre Evernote-apps inklusive ældre versioner af Evernote kan du logge ind ved hjælp af den e-mailadresse, der er knyttet til din Evernote-konto, samt din Evernote-adgangskode.

Hvis du ikke allerede har oprettet en Evernote-adgangskode, men ønsker at gøre det for at kunne bruge en af de ovennævnte apps, så skal du anmode om en Evernote-adgangskode her. Sørg for at indtaste den e-mailadresse der er knyttet til din Evernote-konto når du anmoder om en adgangskode. Oprettelse af en Evernote-adgangskode vil ikke påvirke din Apple-id adgangskode.

Hvordan deaktiverer jeg Log ind med Apple på min Evernote-konto?

Vi anbefaler, at du gennemfører visse specifikke handlinger for at sikre dig, at du stadig kan få adgang til din konto efter deaktivering af Log ind med Apple.

1. Opret en Evernote-adgangskode her hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Hvis du bruger en privat relay e-mailadresse (dvs. at din e-mailadresse er skjult), så skal du ændre e-mailadressen under dine kontoindstillinger til en adresse du har adgang til og som ikke anvendes af en anden Evernote-konto. Hvis du allerede bruger en rigtig e-mailadresse, som du har adgang til, så kan du springe dette trin over.
  3. Når din e-mailadresse og adgangskode er konfigureret skal du gå til kontoindstillinger og klikke på Tilknytted tjenester via den venstre navigationsmenu.
  4. Klik på Afbryd forbindelse ud for Apple.
  5. Log ind på Apple-id-hjemmesiden.
  6. I afsnittet "Sikkerhed" under "Log ind med Apple" skal du klikke på Administrer apps & hjemmesider....
  7. Klik på Evernote i app-listen.
  8. Klik på Stop med at bruge Apple-id.

Efter du har afbrudt forbindelsen kan du fortsætte med at bruge Evernote med den e-mailadresse, du har knyttet til din konto, og med den Evernote-adgangskode du oprettede i trin 1 ovenfor.

Nøgleord:

• SIWA
  • Apple-id
  • Apple-konto
  • Apple-login
  • Log ind med Apple
  • Fortsæt med Apple