Rediger tilladelser for delte noter

Rediger tilladelser for delte noter
< Forrige / Næste >

Rediger tilladelser for delte noter

For at få vist og redigere tilladelser for noter, du allerede har delt, inklusive at stoppe deling, skal du finde noten i notelisten og derefter følge nedenstående trin for dit operativsystem.

  • Mac

    Det nye Evernote til Mac

    1. Vælg den delte note.
    2. Klik på den grønne Del-knap.
    3. Klik på Stop deling for at stoppe deling med alle.
    4. Eller klik på pilen ved siden af Hvem kan få adgang og foretag ændringer i tilladelser eller fjern adgang for individuelle brugere.

    Ældre version af Evernote til Mac

    1. Vælg den delte note.
    2. Klik på den grønne Del-knap.
    3. Klik på Mere deling > Stop deling med alle.
    4. Eller klik på Delt med... for at ændre tilladelse eller stoppe delingen med individuelle brugere.
    5. Eller vælg Note > Mere deling > Stop deling af offentligt link via menulinjen for at stoppe deling via offentligt link.
  • Windows

    Det nye Evernote til Windows

    1. Vælg den delte note.
    2. Klik på den grønne Del-knap.
    3. Klik på Stop deling for at stoppe deling med alle.
    4. Eller klik på pilen ved siden af Hvem kan få adgang og foretag ændringer i tilladelser eller fjern adgang for individuelle brugere.

    Ældre version af Evernote til Windows

    1. Vælg den delte note.
    2. Klik på knappen Del.
    3. Klik på pil ned ved siden af tilladelsesindstillingerne for hver enkelt bruger.
    4. Skift tilladelse eller vælg Fjern adgang for at stoppe delingen.
    5. Eller klik på Slå fra ved siden af Delbart link er slået til for at stoppe deling via offentligt link.
  • iPhone, iPad og iPod touch

    Det nye Evernote til iOS

    1. Vælg den delte note.
    2. Tryk på knappen Del (silhuet med et plustegn).
    3. Tryk på tilladelserne ved siden af navnet på den inviterede person for at ændre tilladelserne.

    Ældre version af Evernote til iOS:

    1. Vælg den delte note.
    2. Tryk på knappen Del (silhuet med et plustegn).
    3. Tryk på blyantikonet for at ændre tilladelse eller fjerne adgang for hver enkelt bruger under Hvem kan få adgang.
    4. Skift tilladelse eller vælg Fjern adgang for at stoppe delingen.
    5. Eller tryk på Delbart link er slået til og scroll derefter ned og tryk på Stop deling for at stoppe delingen via offentligt link.
  • Android

    Det nye Evernote til Android

    1. Vælg den delte note.
    2. Tryk på knappen Del (silhuet med et plustegn).
    3. Tryk på tilladelserne ved siden af navnet på den inviterede person for at ændre tilladelserne.

    Ældre version af Evernote til Android

    1. Vælg den delte note.
    2. Tryk på knappen Del (tre sammenkoblede prikker).
    3. Tryk på blyantikonet for at ændre tilladelse eller fjerne adgang for hver enkelt bruger under Hvem kan få adgang.
    4. Tryk på Delbart link er slået til for at stoppe delingen via offentligt link.
  • Web

    Det nye Evernote Web

    1. Vælg den delte note.
    2. Klik på den grønne Del-knap.
    3. Klik på Stop deling for at stoppe deling med alle.
    4. Eller klik på pilen ved siden af Hvem kan få adgang og foretag ændringer i tilladelser eller fjern adgang for individuelle brugere.


    Ældre version af Evernote Web

    1. Vælg den delte note.
    2. Klik på pil ned på knappen Del.
    3. Vælg Link > Stop deling af note for at stoppe deling via offentligt link.

LANGUAGES_PRODUCT

Nøgleord:

  • stop deling
  • fjern adgang
  • fjern deling