Rediger tilladelser for delte notesbøger

Rediger tilladelser for delte notesbøger
< Forrige / Næste >

Rediger tilladelser for delte notesbøger

Skærmbillede af muligheder for notesbogstilladelser

Når du inviterer en person til at arbejde sammen med dig i en notesbog, vurderer du, hvilket adgangsniveau vedkommende skal have:

  • Kan redigere og invitere: De inviterede kan foretage ændringer i noter, tilføje noter, dele individuelle noter og invitere andre brugere til at få vist og redigere den delte notesbog.
  • Kan redigere: De inviterede kan foretage ændringer i noter, tilføje noter og dele individuelle noter.
  • Kan se noter: De inviterede kan kun se noter i den delte notesbog.

Rediger notesbogstilladelser

For at få vist og redigere tilladelser for notesbøger, du allerede har delt, inklusive at stoppe deling, skal du finde notesbogen i notesbogslisten og derefter følge nedenstående trin for dit operativsystem:

  • Mac

    1. Højreklik på notesbogens navn og vælg Rediger deling.
    2. Klik på X ved siden af den bruger, du gerne vil stoppe med at dele med.
    3. Eller vælg Privat for at stoppe med at dele med alle.
  • Windows

    1. Højreklik på notesbogens navn og vælg Del notesbog.
    2. Klik på Rediger notesbogstilladelser.
    3. Klik på X ved siden af den bruger, du gerne vil stoppe med at dele med.
    4. Klik på Stop deling.
  • iPhone, iPad og iPod touch

    The new Evernote for iOS
    1. Åbn notesbogen og tryk på knappen Muligheder (tre prikker).
    2. Tryk på Del notesbog.
    3. Tryk på tilladelserne ved siden af navnet på den inviterede person for at ændre tilladelserne.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Tryk på menuknappen (tre prikker).
    2. Tryk på Del notesbog.
    3. Tryk på blyantikonet for at ændre tilladelse(r) eller stoppe deling.
  • Android

    1. Tryk på menuknappen (tre prikker).
    2. Tryk på Rediger deling.
    3. Tryk på blyantikonet for at ændre tilladelse(r) eller stoppe deling.
  • Web

    Det nye Evernote Web

    1. Åbn den notesbog du gerne vil stoppe med at dele.
    2. Klik på menuknappen (tre prikker).
    3. Vælg del notesbog via rullemenuen.
    4. Klik på Stop deling og bekræft.

    Ældre version af Evernote Web

    1. Åbn den notesbog du gerne vil stoppe med at dele.
    2. Klik på knappen Notesbogsinfo ('i').
    3. Klik på Rediger deling.
    4. Klik på X ved siden af den bruger, du gerne vil stoppe med at dele med.
    5. Klik på Stop deling.

LANGUAGES_PRODUCT

Nøgleord:

  • stop deling
  • fjern adgang
  • fjern deling