Opret forbindelse med visitkortkontakter

< Forrige / Næste >

Opret forbindelse med visitkortkontakter

Når du har scannet et visitkort kan du enten scanne endnu et kort eller omgående oprette forbindelse til den pågældende kontaktpeerson.

Opret forbindelse via e-mail, SMS eller en telefonopringning

Når Evernote har gemt kontaktoplysninger i en kontaktnote kan du trykke på e-mailknappen (konvolut), på telefonen (telefonrør) eller på en SMS-tekst (taleboble) i selve noten og derefter oprette forbindelse til en person uden at skulle forlade Evernote-appen.

E-mail dine kontaktoplysninger (iPhone, iPad og iPod touch)

Bemærk: Det nye Evernote til iOS understøtter ikke denne funktion.

Hvis en e-mailadresse hentes og gemmes fra et kort, så findes der to metoder til at e-maile dine egne kontaktoplysninger fra Evernote til den pågældende person:

1. Vælg Send mine kontaktoplysninger via e-mail i pop op-vinduet 'Visitkort gemt'.
  2. Vælg Send mine oplysninger via e-mail i menuen Muligheder, der findes i bunden af noten.

Bemærk: For at få vist/ redigere de personlige kontaktoplysninger, der sendes ved hjælp af denne funktion, skal du navigere til kontofanen og vælgeIndstillinger > Kamera > Visitkort under Mine kontaktoplysninger.

Gem nemt nye kontakter

Bemærk: Det nye Evernote til iOS understøtter ikke denne funktion.

Du kan gemme kontaktoplysninger fra alle scannede visitkort under kontakter på din mobile enhed på to måder:

• Automatisk (iPhone, iPad og iPod touch): For at gemme oplysninger fra hvert enkelt scannet kort skal du gå til Indstillinger > Kamera > Visitkort og slå 'Gem i Kontakter' til.
  • Manuelt: Vælg Gem i Kontakter via menuen Muligheder (iPhone, iPad og iPod touch) eller fra pop op-menuen, der vises efter hver enkelt afsluttet scanning (Android).

Du kan også ændre i hvilken standardnotesbog kortene gemmes (iPhone, iPad, iPod touch og Android) og tilføje et standardmærke (iPhone, iPad, iPod touch). For at ændre dine indstillinger skal du via kontofanen (iPhone, iPad, iPod touch) eller navigationsmenuen (Android) vælge Indstillinger > Kamera > Visitkort og derefter vælge Notesbog (iPhone, iPad, iPod touch og Android ) og/eller Mærke (iPhone, iPad, iPod touch).

Bemærk: Microsoft Exchange understøtter ikke etiketter såsom 'telefon', 'primær' eller 'andet', der bruges til iOS-kontakter. Hvis dine kontakter inkluderer disse mærker og du gemmer de pågældende kontakter på din enhed og derefter synkroniserer dem med Exchange, så vil Exchange angive dem som 'arbejde' eller 'arbejdstelefon'.  Alle andre etiketter understøttes.  Derudover understøtter Exchange-tjenesten kun ét 'mobil'-nummer og højst to 'arbejds'-numre eller to 'hjem'-numre pr. kontakt, der er oprettet ved hjælp af iOS. Det betyder, at hvis Evernote har gemt flere end det tilladte antal 'hjem'- eller 'arbejds'- numre, så vil Exchange tildele en vilkårlig etiket.