Oversigt over mærker

< Forrige / Næste >

Oversigt over mærker

Mærker giver dig mulighed for at føje nøgleord til noter, hvilket gør, at de er nemmere at finde og gennemse, når du har mange af dem. Brug mærker når en note kan høre ind under mere end én kategori eller når du ønsker at filtrere resultater i en vis notesbog efter et nøgleord. Du kan også bruge mærker til at knytte noter til kategorier, minder eller placeringer.

Du kan for eksempel oprette mærker til:

• Personlig organisering: Tilføj et mærke for hvert enkelt familiemedlem eller for hvor ofte du skal bruge et element som f.eks. en indkøbs- eller huskeliste (dagligt, ugentligt, månedligt).
  • Uddannelse: Tilføj et mærke for hvert af dine fag eller for individuelle semestre.
  • Projektledelse: Tilføj et mærke for at identificere projektets status (aktivt, næste, fuldført), eller føj et mærke til det pågældende nummer eller den pågældende funktion.
  • Prioritering: Føj en prioritetsetiket til noter (p1, p2, p3).
  • Rekruttering: Tilføj et mærke med stillingens fysiske beliggenhed (Århus, København) eller med den rekrutteringsansvarlige.
  • Research: Tilføj et mærke for den relevante virksomhed eller det relevante projekt.

Opret og føj mærker til noter

Opret mærker i Evernote for at organisere dine noter endnu mere. Med mærker kan du kategorisere, prioritere, filtrere og meget mere. Læs Opret og føj mærker til noter for at komme i gang.

Opret indlejrede mærker

Hvis du har mange mærker i Evernote kan du organisere dem ved at oprette indlejrede mærker. Indlejrede mærker er mærker, der er organiseret som undermærker under et hovedmærke. Læs Opret indlejrede mærker for at få mere information.

Find mærkede noter

Filtrer dine noter efter mærker og indlejrede mærker for hurtigere at finde det, du skal bruge. Når du filtrerer efter mærker kan du få vist alle noter, der er knyttet til et mærke, og endda vælge at inkludere eller ekskludere noter med et hvilket som helst af dets indlejrede mærker.

• Skrivebord: Klik på filtreringsikonet øverst til højre på notelisten og klik derefter på boksen Mærker for at få vist din liste over mærker. Vælg et mærke eller klik på de tre prikker ud for det ønskede mærke og vælg enten Inkluder undermærker eller Ekskluder undermærker.
  • Mobil: Tryk på de tre prikker øverst til højre på notelisten, tryk på Filtrer noter og vælg derefter Mærker. Vælg et mærke eller klik på de tre prikker ud for det ønskede mærke og vælg enten Inkluder undermærker eller Ekskluder undermærker.

Nøgleord:

• anvend et mærke
  • tilføj et mærke
  • tilføj mærke
  • mærker
  • mærk en note