Installer en ældre version af Evernote

< Forrige / Næste >

Installer en ældre version af Evernote

Bemærk: Denne artikel gennemgår installationen af en ældre version af Evernote. Der vil ikke foretages fremtidige opdateringer eller fejlrettelser i ældre versioner af Evernote, herunder Evernote Legacy. Hvis du har problemer med denne app vil vores supportteam muligvis anbefale, at du opdaterer Evernote til den nyeste version.

Oversigt

Vi har indset at der kan findes visse scenarier, hvor det er nødvendigt eller ønskværdigt at anvende en ældre version af Evernote. Denne version vil kun være midlertidigt tilgængelig mens vi arbejder på at overføre nogle af de ældre funktioner til vores nye apps.

Derfor kan Evernote Legacy-appen, der er tilgængelig for Mac og Windows, downloades i en begrænset periode for at understøtte kunder, der skifter til den nyeste version af Evernote (version 10.0 og senere).

Installer Evernote Legacy-appen

Evernote Legacy-appen kan installeres side om side med den nye Evernote-app og vises med et gråt Evernote-ikon.

App-ikon for Evernote Legacy (grå)

Sådan installerer du appen:

1. Klik på et af de følgende links for at downloade Evernote Legacy-installationsprogrammet: Mac | Windows
  2. Åbn den downloadede fil for at påbegynde installationen.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge denne app-version til regelmæssig, daglig brug?

Under den nærmeste fremtid kan du fortsætte med at anvende denne version af Evernote til regelmæssig, daglig brug. Vi anbefaler dog, at du opdaterer til og bruger den nyeste version af Evernote for at få de nyeste funktioner og samtidig sørge for at du har de nyeste fejlrettelser, sikkerhedsrettelser og forbedringer af ydeevnen.

Hvad kan jeg gøre hvis jeg har problemer med denne version af appen?

Vi tilbyder flere ressourcer til fejlfinding af de fleste problemer i Evernote Hjælp og indlæring og i Evernotes diskussionsfora. Hvis du ikke kan finde en løsning er du altid velkommen til at kontakte os. Bemærk venligst at vores supportteam i de fleste tilfælde vil opfordre dig til at opdatere til den nyeste version for at modtage de nyeste fejlrettelser og opdateringer af ydeevnen.

Kan jeg bruge de nye funktioner i denne version af appen såsom opdaterede muligheder for søgning og noteformatering?

Nej. De nye funktioner er bygget på et helt nyt grundlag, der er blevet oprettet til de nyeste Evernote-apps. For at få mest muligt ud af Evernote skal du opdatere til den nyeste version.

Kan jeg anvende Legacy-appen på iOS eller Android?

Nej. Evernote Legacy er kun tilgængelig til Mac og Windows.

Nøgleord:

• legacy
  • evernote legacy
  • gammel evernote