Tøm Evernote Teams-papirkurven

< Forrige / Næste >

Tøm Evernote Teams-papirkurven

Evernote Teams-papirkurven indeholder noter du har slettet fra dine egne Teams-notesbøger, samt noter der er slettet fra Teams-notesbøger du er knyttet til. Du kan gendanne noter fra Teams-papirkurven, men kun en kontoadministrator kan tømme Teams-papirkurven for noter.

For at slette noter permanent fra Evernote Teams-kontoen skal en kontoadministrator udføre handlingen via administratorkonsollen. Alle noter der slettes fra papirkurven fjernes permanent fra Evernote Teams-kontoen og kan ikke gendannes - ikke engang af Evernotes kundeservice. Vær omhyggelig med kun at slette noter, som du er helt sikker på at du aldrig vil du få brug for igen.

Slet noter eller tøm Evernote Teams-papirkurven

Sådan tømmes papirkurven:

1. Klik på papirkurven i navigationslinjen på administratorkonsollen.
  2. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for de noter du vil slette permanent.
  3. Klik på knappen Slet. Der vises et dialogvindue med en bekræftelse.

For at slette alle noter i Teams-papirkurven skal du klikke på knappen Tøm papirkurv.

Alle de valgte noter vil blive slettet permanent. De slettede noter fjernes fra brugernes Evernote-klienter næste gang brugerens konto synkroniseres.

Nøgleord:

• tøm Business-papirkurv
  • ryd Business-papirkurv
  • ryd virksomhedens papirkurv
  • slet virksomhedens papirkurv
  • slet virksomhedspapirkurven
  • slet virksomhedsnoter permanent