Lav en kopi af en note

< Forrige / Næste >

Lav en kopi af en note

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at lave en kopi af en note.

• Mac

1. Højreklik på noten i notelisten.
    2. Vælg Dupliker for at oprette en kopi af noten i den samme notesbog, eller vælg Kopier til... hvis du gerne vil have, at kopien oprettes i en anden notesbog.
  • Windows

1. Højreklik på noten i notelisten.
    2. Vælg Dupliker for at oprette en kopi af noten i den samme notesbog, eller vælg Kopier til... hvis du gerne vil have, at kopien oprettes i en anden notesbog.
  • iPhone, iPad og iPod touch

1. Åbn noten og tryk på knappen Muligheder (tre prikker) for at få vist flere muligheder.
    2. Tryk på Dupliker note. Der oprettes en kopi af noten i den samme notesbog som den oprindelige.
  • Android

1. Fra notelisten skal du trykke på knappen Muligheder (tre prikker) for at få vist flere muligheder.
    2. Tryk på Vælg noter og vælg derefter den/de note(r) du ønsker at duplikere.
    3. Tryk igen på knappen Muligheder (tre prikker) og derefter på Dupliker. Der oprettes en kopi af noten i den samme notesbog som den oprindelige.
  • Web

1. Åbn noten og klik på knappen Muligheder (tre prikker) for at få vist flere muligheder.
    2. Vælg Dupliker for at oprette en kopi af noten i den samme notesbog, eller vælg Kopier til... hvis du gerne vil have, at kopien oprettes i en anden notesbog.

Nøgleord:

• dupliker
  • dupliker note
  • kopier note