Ændring af størrelsen på et billede inde i en note

< Forrige / Næste >

Ændring af størrelsen på et billede inde i en note

Ændring af størrelse på billeder i Evernote til Mac

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at ændre størrelsen på et billede inde i en note. Bemærk: Du kan ikke ændre billedstørrelsen i appen til iOS eller Android.

• Mac

1. Klik på et billede inde i en note således at billedet har en blå kant omkring sig. Hvis du ser et firkantet blåt håndtag i kantens nederste højre hjørne, så kan du ændre størrelsen på billedet.
    2. Ved at trække det firkantede håndtag hen imod eller væk fra midten af billedet kan du ændre billedets størrelse. Billeder kan maksimalt være så store som deres oprindelige størrelse eller alternativt svarende til notens bredde, afhængig af hvilken af de to der er større.
  • Windows

1. Klik på et billede inde i en note således at billedet har en blå kant omkring sig. Hvis du ser et firkantet blåt håndtag i kantens nederste højre hjørne, så kan du ændre størrelsen på billedet.
    2. Ved at trække det firkantede håndtag hen imod eller væk fra midten af billedet kan du ændre billedets størrelse. Billeder kan maksimalt være så store som deres oprindelige størrelse eller alternativt svarende til notens bredde, afhængig af hvilken af de to der er større.
  • Web

1. Klik på et billede inde i en note således at billedet har en blå kant omkring sig. Hvis du ser et firkantet blåt håndtag i kantens nederste højre hjørne, så kan du ændre størrelsen på billedet.
    2. Ved at trække det firkantede håndtag hen imod eller væk fra midten af billedet kan du ændre billedets størrelse. Billeder kan maksimalt være så store som deres oprindelige størrelse eller alternativt svarende til notens bredde, afhængig af hvilken af de to der er større.

Nøgleord:

• ændre billedstørrelse
  • skift billedstørrelse
  • formindsk billede
  • billedstørrelse
  • ændre størrelse på billede
  • ændre størrelse på billeder
  • billeder der kan ændres i størrelsen
  • skift størrelse på billeder
  • ændring af størrelse på billeder
  • forstør billede
  • forstør billeder
  • billedopløsning
  • billedstørrelse