Fjern en notesbog fra en stak

< Forrige / Næste >

Fjern en notesbog fra en stak

For at slette en notesbogsstak skal du blot fjerne alle notesbøger fra stakken. En stak forsvinder når der ikke er nogen notesbøger i den. Noterne og notesbøgerne i en stak bliver ikke slettet når du fjerner dem fra en stak. Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at fjerne en notesbog fra en stak.

• Mac

1. I venstre panel skal du vælge Notesbøger for at åbne listevisningen for notesbøger til højre.
    2. Udvid stakken og klik derefter på knappen Flere handlinger (tre prikker) ved siden af den notesbog, du gerne vil fjerne fra en stak.
    3. Vælg Fjern fra stak for at fjerne notesbogen fra stakken.
  • Windows

1. I venstre panel skal du vælge Notesbøger for at åbne listevisningen for notesbøger til højre.
    2. Udvid stakken og klik derefter på knappen Flere handlinger (tre prikker) ved siden af den notesbog, du gerne vil fjerne fra en stak.
    3. Vælg Fjern fra stak for at fjerne notesbogen fra stakken.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS

1. Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne navigationsmenuen og vælg derefter Notesbøger.
    2. Tryk på pil nedad ved siden af en stak for at udvide stakken og vælg derefter den notesbog, du gerne vil fjerne.
    3. Tryk på knappen Flere handlinger (tre prikker) og vælg derefter Fjern fra stak.

Ældre version af Evernote til iOS:

1. Fra notesbogslisten skal du trykke på pil nedad ved siden af en stak for at udvide stakken.
    2. Vælg den notesbog du vil fjerne fra stakken, og tryk derefter på knappen Muligheder (tre prikker) ved siden af notesbogens titel.
    3. Tryk på Notesbogsindstillinger og vælg derefter Fjern fra stak for at fjerne notesbogen fra stakken.
  • Android

Det nye Evernote til Android

1. Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne navigationsmenuen og vælg derefter Notesbøger.
    2. Tryk på pil nedad ved siden af en stak for at udvide stakken og vælg derefter den notesbog, du gerne vil fjerne.
    3. Tryk på knappen Flere handlinger (tre prikker) og vælg derefter Fjern fra stak.

Ældre version af Evernote til Android

1. Tryk på menuen Muligheder (tre prikker) ved siden af en notesbog, og tryk derefter på Fjern fra stak.
  • Web

Det nye Evernote Web

1. I venstre panel skal du vælge Notesbøger for at åbne listevisningen for notesbøger til højre.
    2. Klik på knappen Flere handlinger (tre prikker) ved siden af den notesbog, du gerne vil fjerne fra en stak.
    3. Vælg Fjern fra stak for at fjerne notesbogen fra stakken.

Ældre version af Evernote Web

1. I venstre panel skal du vælge Notesbøger for at åbne notesbogslisten.
    2. Udvid stakken og klik derefter på en notesbog og træk den væk fra stakken.