Gendan noter fra Evernote Teams-papirkurven

< Forrige / Næste >

Gendan noter fra Evernote Teams-papirkurven

Du kan gendanne en hvilken som helst note du har slettet fra papirkurven så længe papirkurven ikke er blevet tømt af en kontoadministrator.

Sådan gendanner du noter fra papirkurven til de notesbøger de blev slettet fra:

1. Klik på papirkurven i navigationslinjen på administratorkonsollen.
  2. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for de noter du vil gendanne.
  3. Klik på knappen Gendan. Der vises en bekræftelsesdialog.

Alle de valgte noter flyttes tilbage til de team-notesbøger de blev slettet fra. De gendannede noter vil først blive gendannet i en brugers Evernote-klient når vedkommendes konto synkroniseres.

Nøgleord:

• gendan virksomhedsnote
  • gendan virksomhedsnoter
  • genopret virksomhedsnote
  • genopret virksomhedsnoter