Slet en notesbog

< Forrige / Næste >

Slet en notesbog

Når du sletter en notesbog flyttes alle noterne i den pågældende notesbog til papirkurven, og den tomme notesbog fjernes derefter fra din konto. Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at slette en notesbog.

• Mac

1. Højreklik på den notesbog du gerne vil slette.
    2. Vælg Slet notesbog fra listen over muligheder.
  • Windows

1. Højreklik på den notesbog du gerne vil slette.
    2. Vælg Slet notesbog fra listen over muligheder.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS

1. Åbn den notesbog du gerne vil slette.
    2. Tryk på knappen Flere handlinger (tre prikker) og vælg derefter Slet notesbog.

Ældre version af Evernote til iOS:

1. Åbn den notesbog du gerne vil slette.
    2. Tryk på knappen Muligheder (tre prikker) og vælg derefter Notesbogsindstillinger > Slet notesbog.
  • Android

Det nye Evernote til Android

1. Åbn den notesbog du gerne vil slette.
    2. Tryk på knappen Flere handlinger (tre prikker) og vælg derefter Slet notesbog.

Ældre version af Evernote til Android

1. Fra notesbogslisten skal du trykke og holde på den notesbog, du gerne vil slette.
    2. Vælg Slet.
  • Web

Det nye Evernote Web

1. Åbn den notesbog du gerne vil slette.
    2. Klik på Flere handlinger (tre prikker) i notesbogens overskrift øverst i notelisten.
    3. Klik på Slet notesbog.

Ældre version af Evernote Web

1. Åbn den notesbog du gerne vil slette.
    2. Klik på ikonet Noteoplysninger ('i') i notesbogens overskrift øverst i notelisten.
    3. Klik på Slet notesbog.