Inkluder en annoteringsoversigt for annoterede PDF-filer

< Forrige / Næste >

Inkluder en annoteringsoversigt for annoterede PDF-filer

Annoteringsoversigt

En annoteringsoversigt gør det lettere for dig at gennemgå dine PDF-kommentarer. Når denne medtages i en note tilføjes siden med annoteringsoversigten som den første side i den PDF-fil, du har annoteret. Annoteringsoversigter er kun tilgængelige for PDF-filer og kan ikke anvendes i Evernote Web.

Ovenstående annoteringsoversigt viser følgende information:

• Antal annoteringer: En løbende optælling af det antal gange hver annotationstype bruges i et dokument.
    Annotation summary count
  • Uddragsoversigt: Beskårne områder i en PDF-fil der viser præcis hvor på en side hver enkelt annotering findes. Derved bliver det både hurtigere og nemmere for andre at gennemse og forholde sig til dine idéer og kommentarer uden at skulle søge i hele dokumentet.

Annotation Summary

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at inkludere en annoteringsoversigt i en note.

• Mac

Vælg muligheden Inkluder annoteringsoversigt i PDF-filens annoteringsvisning.

• Windows

Vælg Rediger > Inkluder annoteringsoversigt fra vinduesmenulinjen for annotering.

• iPhone, iPad og iPod touch

Vælg Inkluder oversigt via menuen Muligheder (tre prikker).

• Android

Tryk på de tre lodrette prikker i øverste højre hjørne og vælg Inkluder annoteringsoversigt.