Omdøb en notesbog

< Forrige / Næste >

Omdøb en notesbog

I standardnotesbogen kan du opbevare alle dine noter indtil du har tid til at omorganisere dem. Der er mange, der finder det praktisk at omdøbe den til 'Indbakke' eller 'Til fil' eller til hvad der nu end giver mening for vedkommende.

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at omdøbe en notesbog.

• Mac

1. Vælg Notesbøger fra sidepanelet for at få vist notesbogslisten.
    2. Højreklik på den notesbog du gerne vil omdøbe, og vælg derefter Omdøb notesbog...
  • Windows

1. Vælg Notesbøger fra det venstre panel for at få vist notesbogslisten.
    2. Højreklik på den notesbog du gerne vil omdøbe og vælg derefter Omdøb notesbog.
  • iPhone, iPad og iPod touch

The new Evernote for iOS
    1. Åbn den notesbog du gerne vil omdøbe.
    2. Tryk på knappen Muligheder (tre prikker) for at få vist flere muligheder.
    3. Tryk på Omdøb notesbog.
    4. Erstat notesbogsnavnet og tryk på Omdøb.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Åbn den notesbog du gerne vil omdøbe.
    2. Tryk på knappen Muligheder (tre prikker) for at få vist flere muligheder.
    3. Tryk på Notesbogsindstillinger.
    4. Erstat notesbogens navn og tryk på Færdig.
  • Android

1. Skub navigationsmenuen ud ved at swipe fra venstre side af skærmen.
    2. Tryk på Notesbøger fra menuen.
    3. Tryk på knappen Muligheder (tre prikker) for at få vist flere muligheder.
    4. Tryk på Omdøb notesbog.
    5. Omdøb notesbogen og tryk på OK.
  • Web

Det nye Evernote Web

1. Klik på Notesbøger via sidepanelet for at få vist notesbogslisten.
    2. Klik på Flere handlinger (tre vandrette prikker) ved siden af den notesbog, du gerne vil omdøbe.
    3. Vælg Omdøb notesbog fra menuen.

Ældre version af Evernote Web

1. Klik på ikonet Notesbøger (notesbog) via sidepanelet for at få vist notesbogslisten.
    2. Vælg den notesbog du gerne vil omdøbe.
    3. Vælg  Info-knappen (bogstavet 'i') og omdøb notesbogen.