Arkiver automatisk e-mails der gemmes i Evernote

< Forrige / Næste >

Arkiver automatisk e-mails der gemmes i Evernote

Som standard gemmes e-mails, der sendes til Evernote, i din standardnotesbog. Hvis du ofte gemmer e-mails i Evernote og organiserer dem med lignende notesbøger og mærker, så kan du aktivere automatisk arkivering. Automatisk arkivering leder efter lignende noter på din konto og anvender samme notesbog og mærker.

Funktionen er opbygget med de samme intelligente algoritmer, som bruges til funktionen smart arkivering i vores Webklipper. Hvis du har aktiveret automatisk arkivering men ønsker at placere dine noter på et bestemt sted, så skal du blot specificere en notesbog og/eller et mærke i e-mailens emnelinje. Automatisk aktivering tilsidesættes for den pågældende note hvis du angiver navnet på en notesbog eller på mærker.

Aktivér automatisk arkivering via dine kontoindstillinger. Marker blot afkrydsningsfeltet ud for "Arkivér og markér automatisk noter der er sendt via e-mail".