Test med tidlig adgang for Evernote Teams-konti

< Forrige / Næste >

Test med tidlig adgang for Evernote Teams-konti

Der findes lejlighedsvis visse Evernote Teams-funktioner, der er tilgængelige for test. Vi arbejder konstant på at lave forbedringer og tilføje nye muligheder, og dine input hjælper os med at få gjort det rigtigt.

Som tester med tidlig adgang har du mulighed for at teste og give feedback om nye versioner og funktioner før de bliver tilgængelige for alle vores Teams-konti. Vær dog venligst opmærksom på, at funktioner og funktionalitet for tidlig adgang testes i et virkeligt miljø, og at der undertiden kan forekomme en fejl eller to. Din feedback hjælper os derfor med at opbygge et bedre Evernote.

Sådan deltager du

Evernote Teams-kontoadministratorer kan kontakte os på earlyaccess@evernote.com for at få mere information. Vi tager kontakt når der er Teams-specifikke funktioner, der skal testes.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Evernotes program for Tidlig Adgang?

Evernote-programmet for Tidlig Adgang er designet til at give kunderne mulighed for at teste og give feedback om nye Evernote-funktioner eller produkter før en offentlig lancering. Når du tilmelder dig programmet bliver du muligvis bedt om at teste specifikke funktioner og funktionalitet i et virkeligt miljø, således at du kan give feedback. Deltagelsen er valgfri, og du kan til enhver tid forlade programmet.

Modtager mit team kompensation for at deltage i programmet eller for at teste jeres produkter?

Nej. Der gives ingen kompensation for deltagelse.

Er funktionerne for tidlig adgang fortrolige?

Ja. Al den funktionalitet, du har adgang til via vores program, behandles som fortrolige oplysninger. Det betyder at du ikke må afsløre noget for andre personer, f.eks. gennem blogindlæg, Twitter eller andre sådanne offentlige indlæg. Du må ej heller diskutere funktionerne eller demonstrere dem for andre, der ikke er med i Evernotes program for tidlig adgang. Sidst men ikke mindst må du ikke installere app-versionen for Tidlig Adgang på systemer, som du ikke direkte kontrollerer, eller som du deler med andre. Hvis Evernote offentliggør teknisk information om versionen for Tidlig Adgang, så betragtes den ikke længere som værende fortrolig.

Hvordan vil Evernote kontakte mig?

Vi tager kontakt til Evernote Teams-kontoadministratorer vha. den e-mailadresse der er blevet brugt til at kontakte os. Når det er relevant kontakter vi kontobrugere vha. de e-mailadresser, der er tilknyttet deres Teams-konti.

Hvordan giver jeg feedback?

For de fleste tests med tidlig adgang vil vi bede om din feedback i spørgeskemaer, der bliver sendt til dig via e-mail. Lejlighedsvis kan du eventuelt få mulighed for at give feedback direkte i appen, ligesom du kan kommunikere med andre testere i et lukket privat forum.

Hvordan forlader jeg programmet?

For at forlade et specifikt betaprogram bedes du venligst sende din forespørgsel til earlyaccess@evernote.com.