Nyheder i Evernote til iOS

< Forrige / Næste >

Nyheder i Evernote til iOS

Tre skærmbilleder fra det nye Evernote til iOS

Oversigt

Vi er glade for at kunne præsentere den helt nye Evernote-app til iOS. Den nye app tilbyder betydelige opdateringer og en mere strømlinet Evernote-oplevelse.

Nogle af de mere bemærkelsesværdige opdateringer inkluderer:

• Strømlinet navigation. Redesignet fra bunden for at være mindre rodet og mere intuitiv.
  • Forbedret redigeringsværktøj til noter. Bedre kontrol over overskrifter og et standardiseret valg af skrifttyper betyder at dine noter ser ens ud overalt.
  • Ny noteknap. Tryk på knappen for at oprette en ny tekstnote eller tryk på pilen for hurtigt at gemme indhold.
  • Hurtigere søgning. Se forslag i realtid mens du skriver og brug filtre til at indsnævre dine søgeresultater.

Derudover har vi tilføjet et par nye funktioner såsom muligheden for at skifte mellem lyst og mørkt tema uafhængig af dine enhedsindstillinger, samt en visningstilstand for at forhindre utilsigtede redigeringer af dine noter.

For at downloade den nye version af Evernote skal du besøge App Store på din iOS-enhed.

Den nye navigationsmenu i Evernote til iOS

Strømlinet navigation

Den helt nye navigationsmenu åbnes fra venstre side, så du hurtigt kan få adgang til dine noter, notesbøger, genveje, mærker og meget mere.

Forbedret redigeringsværktøj til noter

Det forbedrede redigeringsværktøj til noter giver dig nye formateringsmuligheder, øget læsbarhed og bedre overensstemmelse i udseendet på tværs af dine enheder.

Det ny redigeringsværktøj til noter i Evernote til iOS

Den nye 'Ny note'-knap i Evernote til iOS

Ny note-knap

Med den ny noteknap kan du hurtigt oprette en tom note eller vælge mellem en række notetyper, og det betyder at du kan komme i gang med det samme.

Hurtigere søgning

Den nye søgefunktion, der første gang blev introduceret i Evernote Web, giver dig mulighed for at se forslag i realtid mens du skriver, ligesom du får foreslået relaterede søgeresultater.

Den nye søgefunktion i Evernote til iOS

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan henter jeg den nye app?

For at downloade den nye version af Evernote skal du besøge App Store på din iOS-enhed. Hvis du allerede har Evernote installeret skal du blot opdatere din app.

Hvorfor kan jeg ikke se opdateringen?

Det kan tage noget tid før opdateringen vises i App Store. Sørg ligeledes for at du er anvender iOS 13 eller nyere eftersom den nye Evernote-app ikke understøtter ældre versioner af iOS.

Hvordan kan jeg se hvilken version af appen jeg bruger?

En nem måde til hurtigt at finde ud af hvorvidt du bruger den nye Evernote-app er ved at sammenligne din app med de billeder, du kan se i denne artikel. Bemærk at den nye app har en navigationsmenu, der kan skubbes ud, samt kun to ikoner i bunden og en ny og større "Ny note"-knap.

Derudover kan du verificere versionsnummeret ved at åbne navigationsmenuen, trykke på knappen Indstillinger (tandhjul) og se nederst i afsnittet Indstillinger. Den nye Evernote-app er version 10.0.

Hvilke funktioner er endnu ikke tilgængelige i den ny app?

• Support for Apple Watch
  • Evernote-widget
  • Udskriv note
  • Del en note via e-mail
  • Support for adgangskodeadministration (1Password, Lastpass osv.)
  • Siri-genveje
  • Hurtig-scroll
  • Gem visitkort under kontakter på enheden
  • Træk og slip (iPad)