Filtrér din noteliste

< Forrige / Næste >

Filtrér din noteliste

Filtrering af alle noter i Evernote Web

I Evernote kan du bruge filtre som en hjælp til hurtigere at finde det, du har brug for. Følgende filtre er tilgængelige:

• Mærker - Vælg fra en liste over mærker på din konto.
  • Placeret i - Vælg fra en liste over notesbøger (alle) eller projektområder (Evernote Business) du har adgang til.
  • Indeholder - Vælg fra en liste over specifikke typer indhold som f.eks. billeder eller PDF-filer. Du kan finde flere detaljer i filterafsnittet "Indeholder" nedenfor.
  • Oprettet - Vælg en bestemt dato eller en periode for hvornår noten blev oprettet.
  • Opdateret - Vælg en bestemt dato eller en periode for hvornår noten sidst blev opdateret.

Bemærk: Notefiltrering er kun tilgængelig i det nye Evernote til Mac, det nye Evernote til Windowsog det nye Evernote Web.

Filtrér dine noter

Der er flere måder du kan anvende filtre på dine noter og søgninger.

Filtrer hele din noteliste eller noter i en individuel notesbog

• Skrivebord: Klik på filterikonet øverst til højre i notelisten og vælg blandt mulighederne i boksen Tilføj filtre. For at fjerne filtre fra din noteliste skal du klikke på Ryd alt i øverste højre hjørne af feltet "Tilføj filtre".
  • Mobil: Tryk på de tre prikker og vælg Filtrér noter. Vælg dine filtre og tryk på Udført for at anvende dem. For at fjerne filtre skal du trykke på Ryd alt nederst på skærmen "Filtrér noter".

Tilføj et filter når du udfører en søgning i søgefeltet

• Filtre kan vises i rullemenusøgningen baseret på hvilken type indhold du har. Alternativt kan du indtaste navnet på filtret i søgefeltet og derefter klikke eller trykke på filternavnet for at anvende det. Bemærk at filteret ikke vises hvis du ikke har noter med den pågældende type indhold.

Du kan indsnævre dine søgeresultater ved at tilføje filtre efter du har foretaget en søgning

• Anvend filtre på søgeresultater ved at klikke på filterikonet øverst til højre i notelisten.
  • For at hjælpe dig med endnu hurtigere at finde det, du leder efter, vil Evernote (når det er relevant) vise foreslåede filtre øverst på notelisten når du har foretaget en søgning eller tilføjet et filter.

Få mere at vide om hvordan du indsnævrer dine søgeresultater med filtre ved at se videoen nedenfor.

"Contains"-filter

Filteret "contains" giver dig mulighed for at filtrere dine noter efter bestemte indholdstyper. Der er snesevis af filtre til rådighed. Tabellen nedenfor beskriver hvilken slags indhold du kan finde når du bruger nogle af disse filtre.

En ting du bør huske på når du bruger "Indeholder"-filteret, er at nogle af dem er baseret på meget specifikke og konkrete elementer, såsom en bestemt filtype, mens andre som f.eks. navne og adresser bruger AI-detekterede attributter, der er specifikke for det engelske sprog. Af den grund giver "Indeholder"-filteret muligvis ikke altid et (komplet) forventet resultat.

Element Eksempler
Adresser
  • "Ting og Sager: Hovedvejen 45, 4455 Bjergvig, +46 65 35 33 55 (spørg efter Berit) "
  • "Nordgaden 473, 5891 Lilleby"
  • "Suite 5A, Østersvej 421, 1157 Lillebæk, Danmark."
Arkivfiler

Filtyper med følgende udvidelser:

• 7z|arj|deb|pkg|rar|rpm|tar|tar\\.gz|zip
Lydfiler

Filtyper med følgende udvidelser:

• aif|cda|mid|midi|mp3|mpa|ogg|wav|wma|wpl|m4a
Kalenderbegivenheder
  • Begivenheder fra linkede kalenderbegivenheder
Afkrydsningsfelter
  • Noter med mindst én liste med afkrydsningsfelter
Kodeblokke
  • Noter med mindst én kodeblok
Kontakter
  • Noter med mindst én Kontakt-blok (f.eks. fra et scannet visitkort)
Datoer
  • "13. januar"
  • "13. januar 2012"
  • "13.-15. januar 2012"
  • "Tirsdag den 13. januar 2012"
  • "12.-13. januar 2012"
  • "12:30"
  • "12.30"
Dokumentfiler

Filtyper med følgende udvidelser:

• doc|dot|rtf|pages|odm|odt|stw|sxw|gdoc
E-mailadresser
  • "fox@fox.com"
Krypteret tekst
  • Noter med mindst én krypteret tekstblok
Google Drev
  • Noter med mindst ét Google Drev-link ("https://drive.google.com/")
Billeder

Filtyper med følgende udvidelser:

• ai|bmp|gif|jpg|jpeg|png|psd|svg|tiff
Heltal
  • "2"
  • "17"
  • "944"
Lister
  • Nummererede lister
  • Punktopstillede lister
  • Tjeklister
Tal
  • 144.20
  • 2021
Office-filer

Filtyper med følgende udvidelser:

• doc.?|dot.?|rtf|pages|odm|odt|stw|sxw|gdoc|Xls.?|xlt.?|numbers|ots|ods|stc|sxc|gsheet|pps|ppt.?|pot.?|sld.?|key|keynote|odp|otp|sti|sxi|gslides
PDF-filer

Filtyper med følgende udvidelser:

• ps|pdf
Procenter
  • "2%"
  • "17%"
  • "944%"
Personnavne
  • "George Lucas"
  • "Peter Johansen"
Præsentationsfiler

Filtyper med følgende udvidelser:

• pps|ppt.|pot.|sld.|key|keynote|odp|otp|sti|sxi|gslides
Priser
  • "17,56 kr."
  • "71 kr."
  • "70,1 kr."
Regneark

Filtyper med følgende udvidelser:

• xls.|xlt.|numbers|ots|ods|stc|sxc|gsheet
Tabeller
  • Noter med mindst én tabel
Opgaver
  • Noter med mindst én opgave
Opgaver (fuldført) / Opgaver (ikke fuldført)
  • Noter med mindst én specifikt udført eller ikke fuldført opgave
Tid
  • 12:30
  • 5:00
URL'er
  • “https://abc.com”
Video

Filtyper med følgende udvidelser:

• aif|cda|mid|midi|mp3|mpa|ogg|wav|wma|wpl|m4a
Webklip
  • Noter med indhold der er oprettet via Webklipper

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg gemme et specifikt sæt filtre som en gemt søgning?

Filtrering af alle noter i Evernote Web

Ja. Det kan du gøre ved først at udføre en søgning ved hjælp af søgefeltet. Anvend derefter et eller flere filtre på listen med søgeresultater, klik på knappen Flere handlinger (tre prikker) og vælg Gem søgning .... Du kan også gøre det efter du har brugt "tilføj filtre" i din noteliste.