Nyheder i Evernote til Mac

< Forrige / Næste >

Nyheder i Evernote til Mac

Skærmbillede fra det nye Evernote til Mac

Oversigt

Vi er glade for at kunne præsentere den helt nye Evernote-app til Mac. Den nye app tilbyder et mere moderne udseende og en strømlinet Evernote-oplevelse.

Funktioner inkluderer blandt andet:

• Forbedret redigeringsværktøj til noter. Bedre kontrol over overskrifter og et standardiseret valg af skrifttyper betyder at dine noter ser ens ud overalt.
  • Ny noteknap. Klik på knappen for at oprette en ny tekstnote eller klik på pilen for hurtigt at få adgang til skabeloner.
  • Hurtigere søgning. Se forslag i realtid mens du skriver og brug filtre til at indsnævre dine søgeresultater.
  • Ny og gennemtænkt skitsering. Brug din mus til at tegne og tage håndskrevne noter.
  • Mørkt tema. Mørkt tema gør læsning og skrivning lettere for dine øjne.

Derudover har vi foretaget forbedringer af flere andre funktioner såsom sammenfletning af noter, multivalg, interne notelinks og visningsmuligheder.

Gå til evernote.com/downloadfor at opdatere til den nye version af Evernote.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan henter jeg den nye app?

For at downloade den nye version af Evernote skal du besøge evernote.com/download eller gå til App Store på din Mac. Hvis du allerede har Evernote installeret på din computer vil det nye installationsprogram lede dig gennem processen med at opdatere til den nye version.

Hvorfor kan jeg ikke se opdateringen i App Store?

Det kan tage noget tid før opdateringen vises i App Store. Sørg ligeledes for at du er anvender macOS 10.14 eller nyere eftersom den nye Evernote-app ikke understøtter ældre versioner af macOS.

Hvordan kan jeg se hvilken version af appen jeg bruger?

En nem måde til hurtigt at finde ud af hvorvidt du bruger den nye Evernote-app er ved at sammenligne din app med det billede, du kan se i denne artikel. Bemærk at den nye app har en ny og større "Ny note"-knap.

Derudover kan du kontrollere versionsnummeret ved at gå til Evernote > Om Evernote via menulinjen og se i bunden af vinduet "Om Evernote". Den nye Evernote-app er version 10.0.

Hvilke funktioner er endnu ikke tilgængelige i den ny app?

Nedenstående liste er ikke komplet, men de mest bemærkelsesværdige funktioner omfatter:

• App-indstillinger
  • Andre eksportmuligheder end ENEX
  • Hurtigskifter (Cmd+J)

Hvilke funktioner understøttes ikke længere i den nye app?

Nedenstående liste er ikke komplet, men de mest bemærkelsesværdige funktioner omfatter:

• Lokale notesbøger
  • Præsentationsfunktion
  • Kontekst
  • ScanSnap Evernote Edition firmware og software

Kan jeg bruge den nye Evernote-app når jeg er offline?

Ja. For at bruge Evernote offline skal du sikre dig, at du er logget ind på appen før du afbryder forbindelsen til internettet.

Hvor forsvandt synkroniseringsknappen hen?

Evernote har en helt ny synkroniseringsarkitektur og synkroniseres nu automatisk på tværs af alle dine enheder.

Hvor er søgefeltet blevet flyttet hen?

Søgefeltet er nu placeret i navigationsmenuen i venstre side af appen, lige over knappen Ny note.

Hvor er mærkerne rykket hen?

Du kan få adgang til din mærkeliste via navigationsmenuen til venstre i appen. Når du redigerer eller får vist en note vil mærkerne nu være placeret i bunden af redigeringsværktøjet til noter i notepanelet.

Hvorfor fungerer [en bestemt] tastaturgenvej ikke længere?

Visse tastaturgenveje er endnu ikke blevet implementeret. Andre er knyttet til funktioner, som ikke er tilgængelige i den nye app. En liste over aktuelle tastaturgenveje findes i Tastaturgenveje i Evernote til Mac.

Hvorfor kan jeg ikke sende en besked når jeg deler noter eller notesbøger?

Muligheden for at dele beskeder er blevet fjernet, men du kan stadig sende beskeder til andre Evernote-brugere via Work Chat.