Opdater Evernote-appen

< Forrige / Næste >

Opdater Evernote-appen

For at kunne modtage de nyeste funktioner og forbedringer, fejlrettelser og sikkerhedsrettelser med mere er det af afgørende betydning, at Evernote holdes opdateret.

Sådan opdateres Evernote

Følg nedenstående trin for dit operativsystem. Du kan også besøge Sådan leverer Evernote app-opdateringer til kunderne for at læse mere om hvordan Evernote leverer app-opdateringer til kunder.

• Mac

• evernote.com/download: I Evernote-programmet skal du vælge Hjælp > Søg efter opdateringer fra menulinjen.
    • Mac App Store: Hvis du er berettiget til at opdatere til en nyere version af Evernote skal du gå til Evernote-appen i App Store og klikke på Opdater.

Hvis du vil vide mere om hvordan Evernote leverer app-opdateringer og hvornår kunder er berettigede til opdateringer, så kan du besøge Sådan leverer Evernote app-opdateringer til kunderne.

• Windows

• evernote.com/download: I Evernote-appen skal du vælge Hjælp > Søg efter opdateringer fra menulinjen.
    • Microsoft Store: Hvis du er berettiget til at opdatere til en nyere version af Evernote skal du gå til Evernote-appen i Microsoft Store og klikke på Opdater.

Hvis du vil vide mere om hvordan Evernote leverer app-opdateringer og hvornår kunder er berettigede til opdateringer, så kan du besøge Sådan leverer Evernote app-opdateringer til kunderne.

• iPhone, iPad og iPod touch

Hvis du er berettiget til at opdatere til en nyere version af Evernote skal du gå til Evernote-appen i App Store og trykke på Opdater.

Hvis du vil vide mere om hvordan Evernote leverer app-opdateringer og hvornår kunder er berettigede til opdateringer, så kan du besøge Sådan leverer Evernote app-opdateringer til kunderne.

• Android

Hvis du er berettiget til at opdatere til en nyere version af Evernote skal du gå til Evernote-appen i Play Store og trykke på Opdater.

Hvis du vil vide mere om hvordan Evernote leverer app-opdateringer og hvornår kunder er berettigede til opdateringer, så kan du besøge Sådan leverer Evernote app-opdateringer til kunderne.

• Web

Evernote Web opdateres automatisk og vil blive gjort tilgængeligt for kunderne jf. et trinvist implementeringsskema.

Hvis du vil vide mere om hvordan Evernote leverer app-opdateringer og hvornår kunder er berettigede til opdateringer, så kan du besøge Sådan leverer Evernote app-opdateringer til kunderne.

Nøgleord:

• opdatere
  • opdater evernote
  • opdater app
  • app-opdatering