Importer noter og notesbøger

< Forrige / Næste >

Importer noter og notesbøger

Du kan importere (gendanne) tidligere eksporterede noter og notesbøger til Evernote ved hjælp af en af vores computerprogrammer. De importerede noter placeres automatisk i en ny notesbog med titlen "Importerede [file_name]" (Mac) eller "Importerede noter" (Windows). Derfra kan du flytte eller kopiere dem til en hvilken som helst notesbog efter eget valg. Du kan kun importere indhold ved hjælp af Evernote til Mac eller Windows.

Evernote vil importere alle de noter, der er inkluderet i filen, sammen med alle tilgængelige filkendetegn. Alle dine individuelle noter og notetitler vil blive importeret, men dine notesbogstrukturer vil ikke blive bevaret.

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at importere dine ENEX-filer.

• Mac

Det nye Evernote til Mac

1. Vælg Fil > Importer... i menulinjen.
    2. Find og vælg den ENEX (.enex)-fil du vil importere.
    3. Klik på Åbn. Mærker importeres automatisk.

Ældre version af Evernote til Mac

1. Vælg Fil > Importer noter i menulinjen.
    2. Find og vælg den ENEX (.enex)-fil du vil importere.
    3. Valgfrit. Marker indstillingen Importer mærker hvis du vil importere mærkerne.
    4. Klik på Åbn.
  • Windows

Det nye Evernote til Windows

1. Vælg Fil > Importer... i menulinjen.
    2. Find og vælg den ENEX (.enex)-fil du vil importere.
    3. Klik på Åbn. Mærker importeres automatisk.

Ældre version af Evernote til Windows

1. Vælg Fil > Importer > Evernote-eksportfiler i menulinjen.
    2. Find og vælg den ENEX (.enex)-fil du vil importere.
    3. Valgfrit. Marker indstillingen Importer notemærker hvis du vil importere mærkerne.
    4. Klik på Åbn.

Du kan også importere ENEX-filer på følgende måder:

• Træk og slip ENEX-filen direkte til en destinationsnotesbog via den venstre navigationslinje eller noteliste.
  • Dobbeltklik på en ENEX-fil for automatisk at importere den til appen.

Nøgleord:

• ENEX
  • gendan noter
  • gendan
  • importere
  • importer noter
  • importer noter Evernote
  • importer notesbøger
  • importer notesbøger Evernote
  • importer indhold