Deltag i Evernotes program for Tidlig Adgang

< Forrige / Næste >

Deltag i Evernotes program for Tidlig Adgang

Vi vil gerne have din hjælp til at forme fremtidens Evernotes. Vi arbejder konstant på at lave forbedringer og tilføje nye muligheder, og dine input hjælper os med at få gjort det rigtigt.

Som tester med tidlig adgang har du mulighed for at teste og give feedback om nye Evernote-versioner og -funktioner før de bliver tilgængelige for offentligheden. Vær dog venligst opmærksom på, at funktioner og funktionalitet for tidlig adgang testes i et virkeligt miljø, og at der undertiden kan forekomme en fejl eller to. Din feedback hjælper os derfor med at opbygge et bedre Evernote.

Hvis du har spørgsmål om programmet for Tidlig Adgang kan du se vores ofte stillede spørgsmål om betaprogrammet.

Deltag i programmet for Tidlig Adgang

Evernotes program for Tidlig Adgang er åbent for alle kunder med individuelle Evernote-konti. Bemærk venligst, at det ikke er alle der deltager i programmet, der har adgang til alle de apps og funktioner, der testes. De enheder du bruger samt hvordan og hvor ofte du bruger Evernote hjælper os med at afgøre hvilke tests du kan blive bedt om at deltage i.

Sådan tilmelder du dig programmet:

1. Gå til evernote.com/earlyaccess i din webbrowser.
  2. Udfyld formularen på siden.
  3. Klik på Tilmeld dig med det samme.

Bemærk: Kunder med Evernote Teams er ikke berettiget til at deltage i dette program. Der findes dog lejlighedsvis visse Evernote Teams-funktioner, som er tilgængelige for test udenfor dette program. Besøg Test med tidlig adgang for Evernote Teams-konti for at få mere information.