Præsentation af det ny redigeringsværktøj til noter i Evernote

Præsentation af det ny redigeringsværktøj til noter i Evernote
< Forrige / Næste >

Præsentation af det ny redigeringsværktøj til noter i Evernote

Oversigt

Vi er glade for at kunne dele vores helt nye redigeringsværktøj til noter. Redigeringsværktøjet har et mere raffineret, strømlinet og moderne look og skaber et fundament for at opbygge moderne redigeringsfunktioner i fremtiden.

Funktioner inkluderer blandt andet:

• Læsbarhed. Du kan nu justere notebredden så den derved kan optimere læseoplevelsen på den bedst mulige måde.
  • Tekstformater. Brugerdefinerede semantiske overskrifter giver dig mulighed for at specificere stor overskrift, lille overskrift og andre almindelige tekstformater.
  • Ny Indsæt-menu. Indsæt nemt vedhæftede filer, tabeller, kodeblokke med mere.
  • Nye huskelister. Se øjeblikkeligt hvilke ting på din huskeliste der kræver din opmærksomhed.
  • Smartere indsætning. Kæmper du med at få dit indhold til at matche notestylingen? Det har vi nu klaret.
  • Highlighter-farver. Vælg mellem flere forskellige highlighter-farver for at henlede opmærksomhed på forskellige tekstområder.

Det ny redigeringsværktøj er tilgængeligt via det ny Evernote Web i Chrome, Safari, Opera og Firefox.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er redigeringsværktøjet til noter?

Redigeringsværktøjet til noter i Evernote er det område i appen hvor du kan tilføje tekst samt vedhæftede filer og andet indhold til din note - det er med andre ord det område, hvor du opretter og redigerer en note.

Hvorfor byggede I et nyt redigeringsværktøj til noter?

Det nye redigeringsværktøj blev designet med et mere raffineret, strømlinet og moderne look, og det er skabt som et fundament for at kunne bygge moderne redigeringsfunktioner i fremtiden. Værktøjet vil ligeledes hjælpe os med at administrere uoverensstemmelser og fejl på tværs af platforme.

Hvilke funktioner er endnu ikke tilgængelige i det nye redigeringsværktøj?

• Forhåndsvisning af vedhæftede filer der ikke har PDF-format
  • Kontekst
  • Integration med Google Drive
  • Præsentationsfunktion
  • Find og erstat

Er mit noteindhold sikkert når jeg anvender det nye redigeringsværktøj?

Alt dit noteindhold er sikkert, men du vil måske bemærke, at det ser lidt anderledes ud. Du vil måske ligeledes bemærke at nogle funktioner endnu ikke er fuldt implementerede, som f.eks. forhåndsvisninger for visse filtyper.

Hvilken adfærd kan forventes?

Når du skifter mellem det klassiske redigeringsværktøj og det nye redigeringsværktøj vil du muligvis bemærke, at visse indholdstyper ændres en smule. Dette gælder særligt:

• HTML-indhold såsom webklip eller indsat HTML kan blive forenklet på forskellige måder, afhængig af redigeringsværktøjet.
  • Vedhæftede filer (filer og billeder) i midten af afsnit og lister vil blive opdelt i nye afsnit i det nye redigeringsværktøj.

Hvordan ændrer jeg skrifttype?

Du kan vælge skrifttype og skriftstørrelse via formateringslinjen. Derudover kan du justere tekstens relative størrelse ved at vælge en overskriftstype såsom normal tekst, lille overskrift, stor overskrift osv.

Hvordan ændrer jeg bredden på det tomme/hvide område i en note?

Som standard er notekroppens størrelse dimensioneret så den passer til vinduet. For at optimere notekroppen for maksimal læsbarhed skal du klikke på knappen "Flere indstillinger" (tre lodrette prikker) i øverste højre hjørne af noten og derefter klikke på Notebredde hvor du kan vælge et alternativt for notebredde.

Hvordan krypterer jeg tekst i en note?

For at kryptere tekst skal du vælge den tekst, du vil kryptere, med markøren og derefter trykke på Cmd + Shift + X (Mac) eller Ctrl + Shift + X (Windows) på tastaturet. Der vises en meddelelse hvor du kan indtaste en adgangskode. Glem ikke denne adgangskode, for Evernote gemmer ikke disse oplysninger nogen steder.

Hvis du vil dekryptere teksten i fremtiden skal du klikke på den krypterede tekst og vælge Vis krypteret indhold.... Du vil blive bedt om at indtaste din adgangskode. Du kan også permanent dekryptere teksten ved at vælge Dekrypter permanent....

Bemærk venligst at du kun kan kryptere almindeligt tekstindhold. Hvis din markering inkluderer andet end tekst, såsom billeder, tabeller eller ikke-tekstindhold, vil du ikke kunne kryptere.

Hvordan giver jeg feedback?

Du kan videresende feedback eller bugs til os og generelt give os besked om hvad der fungerer for dig og hvad der ikke gør. Dette gør du ved at klikke på Feedback i nederste højre hjørne af vinduet og derefter vælge Giv feedback....

Jeg kan ikke lide det. Kan jeg skifte tilbage?

Feedbackmenu

I en begrænset periode kan du skifte tilbage til det klassiske redigeringsværktøj ved at klikke på Feedback i nederste højre hjørne af vinduet og derefter vælgeSkift til klassisk redigeringsværktøj.

Bemærk: Du kan ikke skifte til det klassiske redigeringsværktøj i Firefox.

Hvad vil der ske med det klassiske redigeringsværktøj?

Når vi begynder at blive færdige med alle funktionerne i det nye redigeringsværktøj, vil vi udfase det klassiske redigeringsværktøj. Dette betyder, at det nye redigeringsværktøj snart vil være den eneste tilgængelige mulighed i Evernote Web og i næste generations Evernote-apps. Vi vil på forhånd informere alle, der anvender det klassiske redigeringsværktøj.