Oversigt over redigeringsværktøj til noter

< Forrige / Næste >

Oversigt over redigeringsværktøj til noter

Oversigt

Redigeringsværktøjet til noter i Evernote er det område i appen hvor du kan tilføje tekst samt vedhæftede filer og andet indhold til din note - det er med andre ord det område, hvor du opretter og redigerer en note.

Funktionerne i vores redigeringsværktøj til noter inkluderer blandt andet:

• Tekstformater. Brugerdefinerede semantiske overskrifter giver dig mulighed for at specificere stor overskrift, lille overskrift og andre almindelige tekstformater.
  • Tekstformatering. Vælg mellem forskellige skrifttyper og formatering samt flere highlighterfarver for at henlede opmærksom på forskellige tekstområder.
  • Indsæt-menu. Indsæt nemt vedhæftede filer, tabeller, kodeblokke med mere.
  • Tjeklister. Se øjeblikkeligt hvilke ting på din huskeliste der kræver din opmærksomhed.
  • Læsbarhed. Du kan nu justere notebredden så den derved kan optimere læseoplevelsen på den bedst mulige måde.

Bemærk: Ældre versioner af Evernote-appen kan bruge ældre versioner af redigeringsværktøjet, der har forskellige funktioner. Disse versioner understøttes ikke længere.

Formatering af noteindhold

Redigeringsværktøjet til noter tilbyder standardindstillinger for noteformatering, som du måske kan genkende fra lignende redigeringsværktøjer eller tekstbehandlingsprogrammer. Du kan vælge indstillinger såsom fed, understreget og kursiv samt farve på din tekst og highlighter. Semantiske overskrifter giver dig mulighed for hurtigt at føje størrelse og struktur til dit indhold.

Samtlige formateringsmuligheder er tilgængelige i værktøjslinjen til formatering øverst i redigeringsværktøjet til noter og inkluderer blandt andet følgende:

• Skrifttype
  • Skrifttypestørrelse
  • Overskriftsniveau
  • Farve
  • Fed
  • Kursiv
  • Understregning
  • Highlighting
  • Link
  • Gennemstregning
  • Hævet skrift
  • Sænket skrift
  • Simplificer formatering
  • Fjern formatering

Indsætmenu

Tilføj en række filer og funktioner for at bringe struktur og klarhed til dine noter. Du kan vælge mellem muligheder såsom billeder, dokumenter og lydoptagelser ved at klikke på knappen Indsæt (+) på værktøjslinjen til formatering øverst til venstre i redigeringsværktøjet til noter. Derfra kan du se den fulde liste over tilgængelige indsætningsmuligheder, herunder:

• Opgave
  • Kalenderbegivenhed
  • Tabel
  • Opdeler
  • Vedhæftning
  • Billede (skrivebord) eller billede (mobil)
  • Afkrydsningsfelt
  • Lydoptagelse
  • Kodeblok
  • Skitse
  • Google Drev
  • Link
  • Kamera (kun mobil)

Lister

Føj nummererede lister, punktopstillede lister og tjeklister til dine noter for at holde styr på vigtige handlingspunkter, påbegynde en indkøbsliste eller illustrere en trinvis proces. Vælg en listeindstilling i værktøjslinjen til formatering øverst i redigeringsværktøjet til noter.

Links

Indsæt hurtigt klikbare links for at føje kontekst til dine noter og give enkel adgang til nyttige artikler, filer og hjemmesider. Du skal blot kopiere en URL, fremhæve noget tekst og vælge Indsæt for at oprette et nyt link i dine noter. Du kan også indsætte links til andre noter på din Evernote-konto.

Besøg Opret interne notelinks for at få mere at vide.

Notebredde

Som standard er notekroppens størrelse dimensioneret så den passer til vinduet. For at optimere notekroppen for maksimal læsbarhed skal du klikke på knappen Flere handlinger (tre prikker) i øverste højre hjørne af noten og derefter klikke på Notebredde hvor du kan vælge en mulighed for notebredde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skete der med det gamle/klassiske redigeringsværktøj til noter?

Vi skifter til det nye redigeringsværktøj for at tilbyde et mere raffineret, strømlinet og moderne look og skabe et fundament for at opbygge moderne redigeringsfunktioner i fremtiden. Det klassiske redigeringsværktøj til noter understøttes ikke længere på Evernote Web og alle version 10.0+ Evernote-apps. Få mere at vide >>