Tips til fejlfinding af SSO-loginfejl

< Forrige / Næste >

Tips til fejlfinding af SSO-loginfejl

Oversigt

Når du tilmelder dig Evernote Teams kan du aktivere enkeltlogon (SSO) for at øge kontrollen over og sikkerheden på din Evernote-konto. Efter du har konfigureret din Evernote-konto med din identitetsudbyder kan du muligvis støde på fejl hvis du har overset visse trin under installationen eller konfigurationen er forkert. Nedenfor ses en tabel med indlogningsfejl samt nogle forslag til fejlfinding for at rette dem. Hvis det er nødvendigt henvises desuden til følgende artikler om SSO:

Fejl

Fejlmeddelelse Betydning Detaljer
SamlConsumerAction.error.authnFailed Du har indtastet forkert brugernavn og/eller adgangskode. Vi har modtaget SAML-svaret respons.status.statusCode! = Succes fra identitetsudbyderen. Dette skyldes sandsynligvis forkerte loginoplysninger. Prøv igen med de korrekte oplysninger.
SamlConsumerAction.error.authnFailed.tryAgain Du har indtastet forkert brugernavn og/eller adgangskode. Det sker, når du forsøger at initiere et login via en tjenesteudbyder. Vi har modtaget SAML-svaret respons.status.statusCode! = Succes fra identitetsudbyderen. Dette skyldes sandsynligvis forkerte loginoplysninger. Prøv igen med de korrekte oplysninger.
SamlConsumerAction.error.noMatch Vi kan ikke identificere en Evernote Teams-bruger, eller vi afventer en invitation til e-mailadressen. Vi kunne ikke finde en brugerkonto som matcher det "emne", der er angivet i SAML-svaret vi har modtaget fra identitetsudbyderen. Dette er typisk brugerens e-mailadresse hvis alt er korrekt konfigureret hos identitetsudbyderen (med andre ord: hvis andre brugere er i stand til at anvende SSO). Du kan dog også få denne fejl hvis identitetsudbyderen ikke er blevet korrekt konfigureret, for eksempel hvis identitetsudbyderen blev konfigureret til at give brugernes efternavn i emnet for SAML-svaret i stedet for e-mailadressen.
SamlConsumerAction.error.noAssertionSubject Svaret fra din virksomheds identitetsudbyder indeholder ikke et emne. Kontakt din identitetsudbyder eftersom dette udstedes af dem i SAML-svaret. Dette dokument indeholder et generisk SAML-svar som eksempel.
SamlConsumerAction.error.noSubjectNameID Svaremnet fra din virksomheds identitetsudbyder indeholder ikke et NameID. Kontakt din identitetsudbyder for at fejlsøge og rette denne konfiguration.
SamlConsumerAction.error.noSubject Svaret fra din virksomheds identitetsudbyder indeholder ikke den påkrævede NameID-identitet. Kontakt din identitetsudbyder for at fejlsøge og rette denne konfiguration.
SamlConsumerAction.error.match Vi er stødt på en uventet fejl. Kontakt Evernote kundeservice.
SamlConsumerAction.redirect.wait Vent venligst... Vent og prøv igen.
SamlConsumerAction.message.loggedOut Vi har identificeret en eksisterende Evernote Teams-konto. Log ind for at fortsætte.
SamlConsumerAction.error.unmarshall Svaret fra din virksomheds identitetsudbyder ser ikke ud til at være korrekt formateret. Kontakt din identitetsudbyder for at fejlsøge og rette denne konfiguration.
SamlConsumerAction.error.Assertion.count Evernote kræver, at SAML-svar indeholder præcis ét udsagn. Tjek dit SAML-svar for mere end ét udsagn. Evernote kræver kun ét udsagn med NameID eller kendetegn for brugeren efter den første godkendelsesproces.
SamlConsumerAction.error.expired Din session er udløbet. Dette sker når du forsøger at initiere et login via en identitetsudbyder. Udløbstiden for SAML-svar fra identitetsudbyderen er tidligere end "nu" (dvs. når vi evaluerer svaret). Luk vinduet og prøv igen.
SamlConsumerAction.error.expired.tryAgain Din session er udløbet. Dette sker når du forsøger at initiere et login via en tjenesteudbyder. Udløbstiden for SAML-svar fra identitetsudbyderen er tidligere end "nu" (dvs. når vi evaluerer svaret). Luk vinduet og prøv igen.
SamlConsumerAction.error.nosig Dette SAML-svar er ikke signeret. Tjek dit SAML-svar for at sikre, at det er signeret før du prøver at logge på igen. Dette dokument indeholder et generisk SAML-svar som eksempel.
SamlConsumerAction.error.sig.profile Dette SAML-svar er ikke signeret korrekt. Tjek dit SAML-svar for at sikre, at det er korrekt signeret før du prøver at logge på igen. Dette dokument indeholder et generisk SAML-svar som eksempel.
SamlConsumerAction.error.authn.count Evernote kræver at SAML-svar indeholder præcis ét såkaldt auth statement. Nogle gange kan identitetsudbydere udstede mere end ét såkaldt auth statement i SAML-svaret. Evernote kræver præcis ét. Kontakt din identitetsudbyder for at fejlsøge og rette denne konfiguration.
SamlConsumerAction.error.wrongEmail Autorisation med din virksomhed lykkedes ikke. Dette kan ske hvis du har brugt en forkert konto til at opnå autorisation fra din virksomhed, eller hvis den e-mailadresse virksomheden har registreret ikke stemmer overens med din Business-mailadresse i Evernote. Kontakt din SSO- og Evernote Teams-kontoadministrator for at sikre dig, at e-mailadressen i din identitetsudbyder matcher den e-mailadresse, der er knyttet til din Evernote Teams-konto.
SamlConsumerAction.error.notSso Enkeltlogon er ikke blevet aktiveret for din Evernote-konto. Dobbelttjek de trin du har gennemgået for at aktivere SSO i Evernote. Se Konfigurer SSO for din Evernote Teams-konto
SamlConsumerAction.error.admin Venligt videresend fejlmeddelelsen til din Evernote Teams-kontoadministrator for at få hjælp. Kontakt din Evernote Teams-kontoadministrator for at sikre dig, at din konto er klargjort (hvis du ikke bruger SCIM), og at der på nuværende tidspunkt ikke er andre problemer med din identitetsudbyder. Kontakt Evernote kundeservice hvis problemet fortsætter.
SamlConsumerAction.error.session.expiration Evernote kræver godkendelseserklæringer, der giver sikre sessioner i mindre to timer. Kontakt din identitetsudbyder for at fejlsøge og rette denne konfiguration.
SamlConsumerAction.error.response.required Et SAML-svar er påkrævet. Et SAML-svar fra din identitetsudbyder er påkrævet for at kunne anvende SSO med Evernote Teams.
SamlConsumerAction.match.error.cert Din virksomheds X.509-certifikat ser ud til at være ugyldigt. Gå igen til din identitetsleverandørs X.509-certifikat. Når du indsætter det på Evernotes SSO-konfigurationsside skal du sørge for at inkludere BEGIN og END-udsagnene.
SamlConsumerAction.match.error.noCert Din virksomhed har ikke opgivet et X.509-certifikat. Bed din Evernote Teams-kontoadministrator om at føje din identitetsudbyders X.509-certifikat til Evernotes SSO-konfigurationsside.
SamlConsumerAction.match.error.sig Signaturen på denne sikkerhedsbedømmelse blev ikke godkendt. X.509-certifikatet som din virksomhed har leveret kan være udløbet.
SamlConsumerAction.error.inlineInvitePending Kilden INLINE er ikke tilladt når en bruger ikke er tilmeldt teamet. Kontakt din Evernote Teams-kontoadministrator for at sikre dig, at du er blevet føjet til team-kontoen før du bruger SSO til at logge ind på Evernote.