Opdater din Evernote Teams-konto

< Forrige / Næste >

Opdater din Evernote Teams-konto

I denne artikel

Oversigt

Når du opdaterer din Evernote Teams-konto vil du få adgang til vores nyeste funktioner, herunder:

• Opgaver og opgaver der kan tildeles - Færdiggør dine gøremål med Opgaver, tildel opgaver til andre personer og følg deres fremskridt for at sikre at alle projekterer kører problemfrit. Få mere at vide >>
  • Google Kalender-integration - Forbered dig hurtigere på møder i god tid eller på selve mødestedet. Et klik opretter en ny note der indeholder oplysninger om begivenheden. Få mere at vide >>
  • Startsiden - Dit Evernote på din måde. På Startsiden vises de nødvendige oplysninger præcis når du har brug for dem for at hjælpe dig med at håndtere din dag. Få mere at vide >>

Ældre Evernote Teams-konti giver kunderne mulighed for at opbevare både team-noter og individuelle noter på den samme konto. Nyere Evernote Teams-konti er kun designet til team-noter.

Hvis du har en ældre Evernote Teams-konto har vi en kontoopdatering til dig, som deler dine team-noter og dine individuelle noter i to separate konti.

Du har en ældre Evernote Teams-konto hvis:

• Den blev oprettet før den 15. september 2017.
  • Du bruger én e-mailadresse til at logge ind på både team-noter og individuelle noter.
  • Du har separate team-sektioner og individuelle sektioner på samme konto.

Tjek denne video for at lære mere om opdateringsprocessen, få svar på et par brændende spørgsmål og opdage yderligere supportressourcer.

Se venligst Ofte stillede spørgsmål nedenfor for at få mere information om kontoopdateringen. Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp bedes du kontakte os.

Opdateringsproces

Se Gennemgang af Evernote Teams-kontoopdatering for at få en detaljeret gennemgang af opdateringsprocessen, inklusive skærmbilleder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer opdateringsprocessen?

Opdateringen opdeler dine team-noter og dine individuelle noter i to separate Evernote-konti. Processen indebærer ganske enkelt at du tildeler hver enkelt af de to konti en unik e-mailadresse. Når du har gennemført opdateringen logges du ud af din Evernote-konto og skal derefter logge ind igen.

Kan jeg gennemføre kontoopdateringen på min computer?

Ja. Kontoopdateringen kan gennemføres på enten en mobilenhed eller en stationær enhed.

Hvorfor bliver jeg bedt om at tildele separate team og individuelle e-mailadresser?

Selvom du tidligere kunne logge ind på Evernote Teams med én e-mailadresse og se både individuelle noter og team-noter, så sørger denne opdatering for at placere dine individuelle noter og dine team-noter i separate konti. Derfor har hver konto brug for en unik e-mailadresse til at logge ind.

Jeg har allerede en separat Evernote-konto. Kan jeg bruge den pågældende e-mailadresse?

Nej. Den e-mailadresse du tildeler bør ikke være tilknyttet andre eksisterende Evernote-konti, som du har. Hvis du ikke har en anden e-mailadresse, der kan bruges, bør du overveje at oprette en via en gratis e-mailudbyder efter eget valg.

Hvis dette medfører at du får to individuelle konti kan du sammenflette indholdet af de pågældende konti efter opdateringen. Se Sammenflet indholdet fra to Evernote-konti.

Hvad hvis jeg har team-noter i mine individuelle notesbøger?

For at sikre en jævn overgang bør du gennemgå din konto og begynde at flytte relevante noter og notesbøger til enten din individuelle side eller til team-siden. Hvis du ikke vil gøre dette på nuværende tidspunkt kan du altid flytte noter fra individuel til teams efter opdateringen. Se Flyt noter fra en individuel konto til en Teams-konto.

Jeg har ikke noget vigtigt på min individuelle konto. Kan jeg ikke bare lukke den?

For at komme gennem opdateringsprocessen skal du tildele en e-mailadresse til den individuelle konto. Efter opdateringen kan du deaktivere den uønskede individuelle konto. Se Deaktiver din Evernote-konto.

Hvad sker der med mine eksisterende integrationer og workflows?

Alle dine eksisterende integrationer og workflows vil fortsætte med at fungere. Du bliver dog logget ud af din Evernote-konto hvor som helst du på nuværende tidspunkt er logget ind, og du skal logge ind igen, når opdateringen er afsluttet.

Funktioner såsom at sende e-mails til Evernote ændres ikke, men du vil nu have unikke @m.evernote.com e-mailadresser for hver konto. Sørg for at notere dig hvilken unik e-mailadresse, der hører til hvilken konto. Hvis du angiver en specifik notesbog hvor du gerne vil gemme en e-mail ved hjælp af @-symbolet og notesbogens navn (f.eks. @rejser), så skal du kontrollere, at der rent faktisk findes en notesbog på den konto du videresender e-mailen til.

Hvad sker der med indhold i Work Chat og Delt med mig?

Alle eksisterende Work Chat-beskeder forud for kontoopdateringen vil kun være synlige på den individuelle konto. Noter og notesbøger fra en individuel konto, der blev delt før kontoopdateringen, vil være tilgængelige i afsnittet "Delt med mig" på din individuelle konto. Team-noter og -notesbøger der deles med dig er tilgængelige i afsnittet "Delt med mig" på din team-konto. Du skal være logget ind på din team-konto for at få vist links til team-indhold.

Fremadrettet vil Work Chat kun vise dine direkte beskeder mens delte noter og notesbøger vises i "Delt med mig" på de respektive konti.

Hvordan tilføjer jeg min team-konto hvis mit team bruger enkeltlogon (SSO)?

Sådan tilføjes din konto:

1. Sørg for at du er logget ind på din individuelle konto.
  2. I kontoens rullemenu skal du vælge Tilføj en anden konto.
  3. Log ind ved hjælp af enkeltlogon med e-mailadressen du bruger til din team-konto.

Kan jeg stadig skifte hurtigt mellem min Teams-konto og min individuelle konto?

Ja. Du kan nemt skifte mellem dem uden at skulle logge ud og ind igen hver gang. Når du skifter fra én konto til en anden genindlæses skærmen i Evernote-appen og viser derefter den anden konto med samtlige dens noter og notesbøger.

For at få flere instruktioner kan du se Sådan tilføjer og skifter du mellem flere konti i Evernote.

Vil denne opdatering påvirke min evne til at bruge Evernote på andre platforme?

Nej. Opdatering af din Evernote Teams-konto vil imidlertid logge dig ud overalt, hvor du i øjeblikket er logget ind. Du vil stadig være i stand til at bruge de pågældende apps, men du er nødt til at logge ind igen på hver konto når opdateringen er afsluttet.

Mister jeg Premium- eller Personal-funktioner på min individuelle konto?

Du vil modtage et gratis Evernote Personal-abonnement så længe dit team har et aktivt Evernote Teams-abonnement. I kontoopdateringens første faktureringsperiode vil din separate individuelle konto automatisk blive opgraderet til Personal. Hver gang dit Evernote Teams-abonnement fornyes bliver din individuelle Personal-konto også automatisk fornyet.