Aktivér mørkt tema

< Forrige / Næste >

Aktivér mørkt tema

Mørkt tema i Evernote gør det lettere for øjnene at læse og skrive eftersom du kan skifte til et mørkere farvetema med højere kontrast.

Aktivér mørkt tema

Hvis du ikke ser mulighederne for at aktivere mørkt tema som beskrevet nedenfor skal du muligvis opdatere enten dit operativsystem eller din Evernote-app. Se FAQ ofte i bunden af denne artikel vedr. krav til operativsystem og app.

• Mac

The new Evernote for Mac
    1. Klik på knappen Indstillinger (tandhjul) ud for dit navn øverst i venstre navigationsmenu.
    2. Gå til Indstillinger > Applikation og vælg en indstilling for mørkt tema.

Ældre version af Evernote til Mac

Når du aktiverer mørkt tema på din Mac vil Evernote automatisk skifte til mørkt farvetema. Sådan aktiverer du mørkt tema på din Mac:

1. Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen.
    2. Klik på Generelt.
    3. Vælg Mørkud for mulighederne for udseende øverst i vinduet.

Noter:

• Skift til Lyst tema i enhedens systemindstillinger for at deaktivere mørkt tema.
    • I mørkt tema kan du anvende et lyst redigeringsværktøj til noter hvis du foretrækker det. I Evernote skal du gå til Evernote > Indstillinger via menulinjen og markere afkrydsningsfeltet for "Brug lyst tema til noter".
  • Windows

Mørkt tema er kun tilgængeligt i det nye Evernote til Windows. Sådan aktiveres mørkt tema:

1. Klik på knappen Indstillinger (tandhjul) ud for dit navn øverst i venstre navigationsmenu.
    2. Gå til Indstillinger > Applikation og vælg en indstilling for mørkt tema.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS

1. Åbn Evernote.
    2. Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne menuen.
    3. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af menuen og vælg Mørkt tema.
    4. Vælg en indstilling for mørkt tema og tryk derefter på tilbage-pilen for at gemme indstillingen.

Ældre version af Evernote til iOS:

Evernote skifter automatisk til det mørke farvetema når du aktiverer mørkt tema på din enhed. Gør således:

1. Åbn appen Indstillinger.
    2. Tryk på Display & Lysstyrke.
    3. I Udseende-afsnittet skal du trykke på Mørk.

Bemærk: Skift til Lyst tema i enhedens indstillinger for at deaktivere det mørke tema.

• Android

Det nye Evernote til Android

1. Åbn Evernote.
    2. Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne menuen.
    3. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af menuen og vælg Mørkt tema.
    4. Vælg en indstilling for mørkt tema og tryk derefter på tilbage-pilen for at gemme indstillingen.

Ældre version af Evernote til Android

1. Åbn Evernote.
    2. Tryk på menuknappen (tre vandrette linjer) for at åbne menuen.
    3. Find Mørkt tema i menuen og skift vis/skjul derefter kontakten. Den skal være grøn når det mørke tema er aktiveret.

Bemærk: Slå det mørke tema fra for at deaktivere det.

• Web

1. Åbn Evernote Web.
    2. Klik på knappen Indstillinger (tandhjul) ud for dit navn øverst i venstre navigationsmenu.
    3. Gå til Indstillinger > Applikation og vælg en indstilling for mørkt tema.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke krav gælder for operativsystem og app-version for at aktivere mørkt tema i Evernote?

• Mac: macOS 10.14 (Mojave) og senere, Evernote version 7.6+
  • iOS: iOS 13 og nyere, Evernote version 8.17+
  • Android: Android 5.0 og senere, Evernote version 8.6+

Hvorfor er visse dele af appen ikke mørke selv i mørkt tema?

Nogle elementer - såsom billeder du har tilføjet med hvid baggrund - kan bevare deres hvide baggrunde, selv når du bruger mørkt tema.