Vis aktivitetshistorik for Evernote Teams-brugere

< Forrige / Næste >

Vis aktivitetshistorik for Evernote Teams-brugere

Skærmbillede af aktivitetshistorik

Aktivitetshistorikken er et værktøj som gør at Evernote Teams-kontoadministratorer kan overvåge ændringer på deres Evernote Teams-konti. Her findes detaljerede logfiler over aktiviteter på en Evernote Teams-konto gennem de seneste 18 måneder, ligesom der kan genereres rapporter med data på op til 90 dage ad gangen. Aktivitetshistorikken er søgbar og indeholder registrere over brugerhandlinger såsom oprettelse eller sletning af en note. Den indeholder også navn og e-mailadresse på den bruger, der udførte handlingen, såvel som IP-adresse, omtrentlig placering, Evernote-version og det anvendte operativsystem (hvor det er relevant).

Sådan får du adgang til aktivitetshistorikken

1. Gå til administratorkonsollen. Bemærk: Du skal være logget ind som Evernote Teams-kontoadministrator for at få adgang til denne side.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Aktivitetshistorikunder Sikkerhed.

Sådan får du vist aktivitetshistorikken og søger i eller eksporterer den

Skærmbillede af søgning i aktivitetshistorik

Vælg en tidsramme og klik på Vis aktivitet for at se al tilgængelig aktivitet for den pågældende periode eller for at søge i aktivitetshistorikken:

1. Vælg en tidsramme
  2. Klik på Vis flere muligheder
  3. Indtast ønskede søgemuligheder (navn, e-mail, notetitel/indhold)
  4. Klik på Vis aktivitet

Når du har gennemført din søgning skal du klikke på Eksporterfor at downloade aktivitetshistorikken til en CSV-fil, der kan åbnes i din foretrukne regneark-app. Dette kan især være nyttigt hvis du har brug for mere avancerede sorterings- og filtreringsmuligheder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke hændelser spores og logges af aktivitetshistorikken?

Emne Begivenheder
Note oprettet, slettet, omdøbt, delt, ophævet deling, flyttet, vedhæftning
Notesbog oprettet, fjernet, slettet, omdøbt, offentliggjort, annulleret offentliggørelse, delt, ophævet deling, bruger tilmeldte sig
Bruger tilføjet, deaktiveret, logget ind, logget ud, indlogning mislykkedes, tilmeldte sig kontoen, inviterede bruger
Administrator tilføjet bruger, deaktiveret bruger, ændret brugerrolle, slettet note, slettet notesbog
Projektområde oprettet, permanent slettet, omdøbt, bruger tilmeldte sig, bruger forlod, opdateret synlighed
Mærke oprettet, permanent slettet, omdøbt, mærket en note, fjernet mærke for en note
Diverse tilføjet licenser til konto, nulstillet kvote

Spores aktivitetshistorikken når brugeren er offline?

Handlinger der foretages offline registreres når brugeren igen opretter forbindelse og deres konto synkroniseres. Tidsstempler for begivenheder, der sker offline, registreres som det tidspunkt hvor kontoen blev synkroniseret, og dermed ikke på det tidspunkt hvor begivenheden fandt sted. For eksempel: hvis en bruger sletter en note mens vedkommende er offline, så vises notens sletning ikke i loggen før brugeren igen opretter forbindelse, og notens tilknyttede tidsstempel er således tidspunktet for hvornår der blev oprettet forbindelse.

Hvor hurtigt efter en person har foretaget en handling vises det i aktivitetshistorikken?

Aktivitetshistorikken er ikke beregnet til at være et overvågningssystem i realtid, men begivenheder vises typisk i historien inden for 10-15 minutter. Hvis systemet er under tung belastning eller hvis brugeren er offline eller har en upålidelig internetforbindelse, så kan opdateringer og søgeresultater blive forsinket.

Hvor langt tilbage går aktivitetshistorikken?

Evernote viser aktivitet for de seneste 18 måneder og så langt tilbage som til den 11. juni 2018. Data fra før den 11. juni 2018 er ikke tilgængelig (det var på denne dato Evernote aktiverede detaljeret sporing af aktivitetshistorik på vores servere).

Hvem kan se aktivitetshistorikken?

Evernote Teams-kontoadministratorer med konti, der er blevet opdateret, har adgang til aktivitetshistorikken.

Kan brugere spore deres egne aktiviteter?

Nej, det er kun administratorer for den pågældende Evernote Teams-konto der kan få vist de fulde aktivitetshistoriklogfiler for brugere i virksomhedens Evernote Teams-konto. Individuelle brugere kan få vist en liste over de seneste logins (kun for deres egen konto) ved at se den personlige adgangshistorik.

Kan jeg anmode om at det overvejes hvorvidt yderligere begivenheder bliver medtaget i aktivitetshistorikken?

Hvis du vil anmode om sporing af begivenhedstyper, der på nuværende tidspunkt ikke registreres i aktivitetshistorikken, så skal du kontakte kontoadministratoren for din Evernote-konto eller kontakte kundeservice. Giv venligst en detaljeret beskrivelse af den ønskede sporingsfunktionalitet, inklusive en forklaring på hvorfor netop denne sporing vil være nyttig for din virksomhed.

Nøgleord:

• serverlogfiler
  • brugerhistorik
  • sporing af brugeraktivitet
  • historiklogfiler
  • gennemgangslog
  • gennemgangslogning
  • kontologfiler