Opret dine egne skabeloner

< Forrige / Næste >

Opret dine egne skabeloner

Du kan oprette dine egne skabeloner på baggrund af eksisterende noter. Hvis du foretrækker at anvende færdige skabeloner kan du besøge vores hjemmeside for at vælge mellem et væld af gratis skabeloner. Hvis du vil lære at anvende skabelonerne kan du læse Brug skabeloner.

Bemærk: Oprettelse af dine egne skabeloner er kun tilgængelig med et betalt abonnement.

Opret en skabelon

Du kan omdanne en hvilken som helst af dine nuværende noter til en skabelon, der kan bruges igen og igen. Når noten har fået det format, du gerne vil gemme, så skal du følge nedenstående trin for at gemme den som en skabelon.

• Mac

Opret den note du gerne vil bruge som skabelon. Klik på knappen Flere handlinger (tre prikker) i øverste højre hjørne og vælg Gem som skabelon.... Giv derefter noten en titel og klik på Gem. For at få vist dine gemte skabeloner skal du oprette en ny note og derefter klikke på Skabelon i noteområdet.

• Windows

Opret den note du gerne vil bruge som skabelon. Klik på knappen Flere handlinger (tre prikker) i øverste højre hjørne og vælg Gem som skabelon.... Giv derefter noten en titel og klik på Gem. For at få vist dine gemte skabeloner skal du oprette en ny note og derefter klikke på Skabelon i noteområdet.

• iPhone, iPad og iPod touch

Opret den note du gerne vil bruge som skabelon. Tryk på knappen Flere handlinger (tre prikker) i øverste højre hjørne og vælg Gem som skabelon. Giv derefter noten en titel og tryk på Gem. For at få vist dine gemte skabeloner skal du oprette en ny note, trykke på Skabelon i noteområdet og derefter trykke på Mine skabeloner.

• Android

Opret den note du gerne vil bruge som skabelon. Tryk på knappen Flere handlinger (tre prikker) i øverste højre hjørne, tryk på Gem note og vælg Gem som skabelon. Giv derefter noten en titel og klik på Gem. For at få vist dine gemte skabeloner skal du oprette en ny note og derefter trykke på Skabelon i noteområdet.

• Web

Opret den note du gerne vil bruge som skabelon. Klik på knappen Flere handlinger (tre prikker) i øverste højre hjørne og vælg Gem som skabelon.... Giv derefter noten en titel og klik på Gem. For at få vist dine gemte skabeloner skal du oprette en ny note og derefter klikke på Skabelon i noteområdet.

Besøg Rediger dine skabeloner for at opdatere eller redigere en skabelon du har oprettet.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg sortere i eller ændre rækkefølgen på mine gemte skabeloner?

Nej. Skabeloner vises i den rækkefølge de er opdateret med den senest opdaterede først.

Kan jeg dele mine skabeloner med andre ved hjælp af Evernotes skabelongalleri?

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at indsende skabeloner til vores skabelongalleri.

Nøgleord:

• skabelon
  • skabeloner
  • brugerdefineret skabelon
  • rediger skabelon