Brug skabeloner

< Forrige / Næste >

Brug skabeloner

Skabeloner gør det lettere at komme i gang med arbejde. Brug en skabelon til en ny note og gå øjeblikkeligt i gang med at tilføje indhold. Evernote tilbyder over 50 skabeloner, der kan hjælpe dig med at spare både tid og arbejde. Prøv for eksempel:

• Mødedagsorden for arbejdsgrupper
  • Rejsekalender til rejseplanlægning
  • Projektoversigt til at holde styr på milepæle

Se vores galleri med gratis skabeloner i Evernote-appen eller på evernote.com/templates.

Oversigt

Skabeloner er forhåndsformaterede noter, som du kan bruge og genbruge. For at komme i gang skal du oprette en ny note og derefter klikke på eller trykke på Skabelon for at få adgang til Skabelon-galleriet og anvende en skabelon til din note. Hvis du har et betalt Evernote-abonnement kan du ligeledes oprette dine egne skabeloner ved hjælp af eksisterende noter.

Gem skabeloner fra vores hjemmeside

Vi har oprettet snesevis af skabeloner, der hjælper dig med at komme godt i gang. For at få vist hele samlingen skal du klikke eller trykke på Skabelon i en ny note eller alternativt følge nedenstående trin.

1. Besøg evernote.com/templates i din webbrowser.
  2. Vælg en skabelon du gerne vil gemme.
  3. Klik på Vis skabelon for at få vist hele skabelonen.
  4. Klik på Brug skabelon i sidens øverste højre hjørne.

Gentag dette for alle de skabeloner du gerne vil gemme. Dine gemte skabeloner vises med en forhåndsvisning med billede og synkroniseres med din konto, således at de er tilgængelige på alle dine enheder. For at få vist dine gemte skabeloner skal du oprette en ny note og derefter klikke eller trykke på Skabelon i noteområdet.

Anvend en skabelon til en note

En ny note hvorfra du kan få adgang til dit skabelongalleri

Følg nedenstående trin for at oprette en ny note ved hjælp af en skabelon.

1. Opret en ny note.
  2. Klik eller tryk på Skabelon i noteområdet.
  3. Vælg en skabelon fra Skabelongalleriet eller fra dine gemte skabeloner.
  4. Klik eller tryk på Anvend skabelon.

Skabelonen anvendes automatisk i din nye note, så du kan begynde at redigere noten som du plejer.

Bemærk: For at kunne anvende en skabelon i en note skal du benytte den nyeste version af Evernote-appen på din computer eller mobil eller alternativt det nye Evernote Web på Chrome, Safari, Firefox eller Opera.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor kan jeg ikke se skabeloner på min konto?

Hvis du ikke kan se skabeloner på din konto (det vil sige selve Skabelon-knappen i noteområdet efter du har oprettet en ny note), så bruger du muligvis ikke den nyeste version af Evernote. For at kunne anvende skabeloner skal du benytte den nyeste version af Evernote-appen på din computer eller mobilenhed, eller alternativt det nye Evernote-web på Chrome, Safari, Firefox eller Opera. På nuværende tidspunkt understøttes ingen andre versioner eller browsere.

Jeg har længe brugt skabeloner i Evernote. Hvad er anderledes?

Tidligere har vi tilbudt skabeloner i form af eksempler på noter, som du kan kopiere til en notesbog og derefter duplikere så de kan genbruges. Selvom dette længe har været en populær løsning, så synes vi at der bør findes en lettere metode for skabelonerne i vores produkt.

Skabeloner tilbyder nu en metode til hurtigt at finde og anvende en skabelon, når du opretter en ny note. Hvis du anvender et betalt Evernote-abonnement kan du desuden forvandle alle dine eksisterende noter til skabeloner, og alle kan gøre brug af vores galleri med over 50 præ-designede skabeloner.

Du kan få adgang til dit personlige skabelongalleri fra en hvilken som helst ny note. Derfra kan du søge efter skabeloner, redigere skabelonnavne, slette skabeloner fra din konto og anvende skabeloner i en note.

Er skabelonerne allerede indlæst på min konto?

Nej. Du kan dog få adgang til vores skabelongalleri i Evernote-appen eller ved at besøge vores hjemmeside på evernote.com/templates, hvor vi til at begynde med har mere end 50 skabeloner til rådighed, og der kommer snart flere til. Du kan gemme så mange eller så få skabeloner på din konto, som du vil.

Hvordan får jeg adgang til mine gemte skabeloner?

For at få adgang til dine gemte skabeloner skal du oprette en ny note og derefter klikke eller trykke på Skabelon i noteområdet.

Kan jeg sortere i eller ændre rækkefølgen på mine gemte skabeloner?

Nej. Skabeloner vises i den rækkefølge de er opdateret med den senest opdaterede først.

Hvordan opretter jeg mine egne skabeloner?

Besøg Opret dine egne skabeloner.

Hvordan opdaterer jeg en skabelon, jeg har oprettet?

Besøg Rediger dine skabeloner.

Hvordan deler jeg en skabelon?

Du kan ikke dele skabeloner fra dit skabelongalleri. En løsning er dog at dele skabelonen som en almindelig note. Brug blot skabelonen til en note, og del derefter den pågældende note ved hjælp af delemenuen. Alternativt kan du eksportere den til en ENEX-fil og sende den til en anden bruger, hvorefter vedkommende kan importere den til sin konto.

Hvordan eksporterer jeg en skabelon?

Du kan ikke eksportere skabeloner fra dit skabelongalleri. Du kan dog anvende skabelonen på en note og derefter eksportere den pågældende note til en ENEX-fil.

Hvordan gendanner jeg en skabelon jeg har slettet?

Du kan ikke gendanne slettede skabeloner. Hvis du tidligere har oprettet en note med den pågældende skabelon kan du muligvis rekonstruere den originale skabelon og derefter gemme den som en ny.

Kan jeg foreslå at en bestemt skabelon tilføjes til Evernotes skabelongalleri?

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at indsende skabeloner til vores skabelongalleri. Hvis du har et betalt Evernote-abonnement kan du dog oprette dine egne skabeloner.

Hvordan gemmer jeg mine egne skabeloner?

For at gemme dine egne skabeloner skal du have et betalt Evernote-abonnement. Få mere at vide om hvordan du opretter dine egne skabeloner.

Nøgleord:

• skabelon
  • skabeloner
  • rediger skabelon