Sådan gør du hvis der mangler indhold i en note

< Forrige / Næste >

Sådan gør du hvis der mangler indhold i en note

Hvis indholdet i en note går tabt eller er ødelagt, så kan du prøve følgende fejlfindingstrin:

1. Tjek notehistorikken (Evernote Premium, Personal, Professional og Teams): Tjek nothistorikken for at gennemse arkivet med automatiske sikkerhedskopier af hver eneste note. Hvis du finder det, du leder efter, så kan du gendanne den gamle note til din konto. Lær hvordan du får adgang til notehistorikken.
  2. Søg efter konflikter: Prøv at søge efter duplikerede noter der blev oprettet som følge af en konflikt. Åbn alle eventuelle noter du finder, og tjek om de rummer dit manglende indhold.
  3. Gendan fra sikkerhedskopi: Hvis du har en sikkerhedskopi af noten kan du importere den tilbage til Evernote. Lær hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner noter.
  4. Kontakt kundeservice (Evernote Premium, Personal, Professional og Teams): Hvis du stadig ikke kan finde dit indhold kan du kontakte os for at få yderligere hjælp. Når du indsender din supportanmodning skal du vælge Tekniske problemer > Noter > Mistede noter eller Manglende indhold.

Nøgleord:

• mistet
  • mistet indhold
  • mangler
  • blank
  • tom
  • mistet note
  • manglende noter
  • gendan note
  • gendan noter
  • gendan note
  • billede forsvundet
  • indhold forsvundet
  • note forsvundet