Opret en skitse på Mac eller Windows

< Forrige / Næste >

Opret en skitse på Mac eller Windows

Brug musen til at tegne og oprette håndskrevne noter. På touchscreen-enheder kan du ligeledes bruge din finger eller en stylus. Indsæt diagrammer og håndskrevne noter ved siden af dine billeder, lydoptagelser og vedhæftede filer. Evernote genkender håndskrevet tekst i dine noter så du kan søge efter teksten på et senere tidspunkt.

Sådan kan du skitsere:

• Føj diagrammer til undervisnings- og mødenoter
  • Nedskrive idéer under renovering af et kontor eller et hjem
  • Tegn UI-design til app-skærme eller hjemmesider
  • Opret videostoryboards

Tilføj en skitse

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at føje en skitse til en note.

• Mac

1. Fra en hvilken som helst åbnet note i redigeringstilstand skal du trykke på det blå plustegn-ikon (+) i redigeringsværktøjet til noter, og derefter trykke på Skitse.
    2. Skitseværktøjer vises i venstre side af skærmen. Tryk på pennen eller highlighteren for at begynde at skitsere noter med din mus.
    3. Tryk på Færdig for at gemme. Skitser gemmes som .PNG-billeder, der kan downloades og redigeres på andre stationære og mobile enheder.
  • Windows

Det nye Evernote til Windows

1. Fra en hvilken som helst åbnet note i redigeringstilstand skal du trykke på det blå plustegn-ikon (+) i redigeringsværktøjet til noter, og derefter trykke på Skitse.
    2. Skitseværktøjer vises i venstre side af skærmen. Tryk på pennen eller highlighteren for at begynde at skitsere noter med din mus.
    3. Tryk på Færdig for at gemme. Skitser gemmes som .PNG-billeder, der kan downloades og redigeres på andre stationære og mobile enheder.

Ældre version af Evernote til Windows

1. Klik på Fil > Ny note > Ny håndskrevet note.
    2. Skitseværktøjer vises øverst på skærmen. Vælg pennen eller highlighteren for at begynde at skitsere noter med din finger eller stylus.
    3. Skitser gemmes som en ny håndskrevet note.

Udforsk skitseværktøjer

Værktøjslinje for håndskrevne noter

Skitsenoter har deres egen værktøjslinje med muligheder for at tilpasse og formatere dine håndskrevne noter.

• Snap-to-Shape toolSnap-to-Shape: "Knipser" frihåndstegninger om til skarpe linjer og former.
    • Pencil toolBlyant: Skriv og tegn i fri hånd med en afrundet spids.
    • Pen toolPen: Skriv og tegn i fri hånd med en vinklet spids.
    • Cutter toolKlippeværktøj: Slet linjer og objekter.
    • Selector toolVælger: Vælg objekter der skal skaleres, strækkes, flyttes eller slettes.
    • Stroke widthStregbredde: Vælg størrelsen på pen, blyant og skæreværktøj.
    • Stroke colorStregfarve: Vælg farve på blækket.
    • Paper colorPapirfarve: Vælg farve på baggrund og linjer. For at få en blank hvid baggrund kan skal du vælge hvid for både Papirfarve og Papirgitter.

Nøgleord:

• håndskrift
    • håndskrevet
    • håndskriv
    • tegning
    • tegn
    • håndskrevet input
    • håndskrevet note
    • frihånd
    • skitse