Gem billeder med tekst ved hjælp af Evernote til Android

< Forrige / Næste >

Gem billeder med tekst ved hjælp af Evernote til Android

Med Evernote til Android skal du automatisk gemme billeder med tekst på din Evernote-konto for at kunne tilføje kontekst eller dele dem med andre. Evernote scanner enhedens billedgalleri for billeder, der indeholder tekst, og giver dig besked om at vælge hvilke billeder der skal gemmes i Evernote. Når først billederne findes i Evernote bliver de søgbare, således at du nemt kan finde dem senere.

Når du gemmer tekstbaserede billeder i Evernote (som f.eks. visitkort eller mødedokumenter) kan du se dem i dit sidepanel under overskriften "Saml billeder". Derfra kan du flytte dem til en note og tilføje yderligere information eller vedhæftede filer.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig i det nye Evernote til Android.

Ofte stillede spørgsmål

Bliver mine billeder uploadet til Evernote og kan de ses af nogen på Evernote?

Nej. Billeder scannes lokalt på din enhed. Ingen billeder bliver sendt til en server for registrering.

Gemmer Evernote mine billeder uden min tilladelse?

Nej. Kun de billeder du udtrykkeligt trykker på for at gemme vil blive gemt i Evernote.

Hvilken type tekst kan Evernote registrere?

Evernote registrerer både håndskrevet og ikke-håndskrevet tekst. Det betyder at du kan tage et billede af håndskrift på whiteboards, trykte kvitteringer, Post-it®-noter og meget mere.

Hvordan adskiller dette sig fra at scanne et dokument ved hjælp af Evernote-kameraet?

Når denne funktion er aktiveret behøver du ikke åbne Evernote-appen. Evernote registrerer billeder med tekst i dit billedgalleri og foreslår dig, at du gemmer disse billeder i Evernote.

Hvilke sprog understøttes?

Evernote registrerer tekst uanset sprog og genkender håndskrevet tekst på alle latinske sprog samt på kinesisk, japansk og koreansk.

Hvordan deaktiverer jeg denne funktion?

For at deaktivere tekstidentificering i dit billedgalleri skal du gå til Indstillinger > Meddelelser og fjerne markeringen ved Saml meddelelser.

Nøgleord:

• android
  • saml
  • billede
  • billeder
  • saml billeder
  • scan
  • scan dokumenter
  • tekst
  • billedsøgning