Sådan bruges Evernote til Microsoft Teams

< Forrige / Næste >

Sådan bruges Evernote til Microsoft Teams

Evernote til Microsoft Teams

Med Evernote til Microsoft Teams kan du nemt dele, fastgøre, redigere og søge efter vigtige Evernote-noter uden at forlade Microsoft Teams-appen.

Installer Evernote

Sådan installeres Evernote:

1. Klik på menuknappen (tre prikker) under redigeringen Gå til butik.
  2. Find Evernote og klik på Installer. Du kan vælge om du kun vil tilføje til dig selv, til hele dit team eller til begge.

Bemærk: Hvis din Evernote Teams-konto blev oprettet før den 15. september 2017, så vil Microsoft Teams som standard bruge dine team-noter når du søger efter noter, fastgør en ny fane eller deler dem i en samtale. Du kan skifte til noter i din individuelle konto ved at klikke på menuknappen, holde markøren over Evernote og klikke på de tre lodrette prikker hvorefter du vælger Indstillingerog klikker på Personlig.

Del noter

Du kan dele individuelle noter med dit team direkte via redigeringen (det felt hvori du skriver din besked i Samtaler-fanen på en hvilken som helst kanal). Klik på knappen "..." i redigeringens værktøjslinje og vælg Evernote. I dialogboksen kan du søge efter og vælge noter, der skal deles direkte i den kanal, du chatter i. Noter der deles på denne måde vil blive åbnet i din webbrowser.

For at fastgøre Evernote til redigeringen for hurtigere deling skal du holde markøren over Evernote i menuen, klikke på de tre prikker og vælge Fastgør. Når Evernote er fastgjort vil Evernote-ikonet blive vist i redigeringens værktøjslinje.

Fastgør noter

Du kan fastgøre Evernote-noter, der er relevante for et bestemt team, som individuelle faner for hurtigt og nemt at få adgang til dem. Sådan fastgøres en note som en fane:

1. Klik på + i fanelinjen og vælg derefter Evernote
  2. Indtast en søgesætning eller indsæt et Evernote-notelink i søgefeltet. (Bemærk: Hvis du endnu ikke er logget ind på din Evernote-konto vil du blive bedt om at logge ind først.)
  3. Vælg en note og klik på Gem

Rediger noter

Når du tilføjer individuelle noter som faner, så kan du redigere noter du har tilladelse til at redigere direkte i Microsoft Teams. Klik blot på noten fra fanelinjen og påbegynd redigeringen i det samme vindue. Hvis du ikke er logget ind, eller hvis du ikke har tilladelse til at redigere noten, så vil du se en skrivebeskyttet notevisning. Du vil også se en skrivebeskyttet visning hvis fanen blev tilføjet ved at indsætte et offentligt delbart link, uanset hvilke tilladelser du har.

Redigering understøttes i øjeblikket kun i Google Chrome eller på den downloadede Microsoft Teams skrivebords-app.

Søg efter noter

Med Evernote installeret kan du søge på din Evernote-konto via søgefeltet i Microsoft Teams. For at søge på din Evernote-konto skal du blot skrive “@evernote” efterfulgt af en søgesætning. Hvis du vælger en note fra søgeresultaterne, så åbnes den pågældende note i din webbrowser.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor kan jeg ikke redigere en fastgjort note?

Du skal have redigeringstilladelse for at kunne redigere en note. Redigering understøttes i øjeblikket kun i Google Chrome eller på den downloadede Microsoft Teams skrivebords-app.

Bemærk: Hvis du indsætter et offentligt notelink når du tilføjer en fane (i stedet for at bruge notevælgeren), så bliver noten skrivebeskyttet uanset redigeringstilladelser. Vi anbefaler, at du bruger notevælgeren når det er muligt.

Hvorfor kan jeg ikke se noter fra min individuelle konto når jeg søger?

Hvis din Evernote Teams-konto blev oprettet før den 15. september 2017, så vil Microsoft Teams som standard bruge en visning af dine team-noter. Du kan skifte til noter i din individuelle konto ved at klikke på menuknappen, holde markøren over Evernote og klikke på de tre lodrette prikker hvorefter du vælger Indstillingerog klikker på Personlig.