Log ind på Evernote med Google

< Forrige / Næste >

Log ind på Evernote med Google

Evernote Web-loginside

Hvis du har en Google-konto kan du bruge den til at logge ind på Evernote. Det betyder, at du behøver at huske på din adgangskode. Når du først har godkendt og aktiveret muligheden for at logge ind med Google, så kan du bruge samme loginoplysninger til både Evernote og Google.

Konfigurer Google-login til Evernote

Før du kan logge på eller oprette en ny Evernote-konto hos Google, så skal du give Evernote tilladelse til at se relevante oplysninger om din Google-konto som f.eks. din grundlæggende profilinformation.

Du vil blive bedt om tilladelse:

• Første gang du konfigurerer Google-login for en eksisterende Evernote-konto
  • Når du opretter en ny Evernote-konto med Google-login

Du bliver muligvis bedt om at genoprette forbindelse til din Google-konto hvis forbindelsen mellem dine Evernote- og Google-konti udløber, eller hvis du har deaktiveret og reaktiveret Google-login.

Hvis du opretter en ny konto eller hvis e-mailadressen til din eksisterende Evernote-konto er en Gmail-adresse

Følg nedenstående trin for dit operativsystem hvis du opretter en ny konto eller hvis e-mailadressen til din eksisterende Evernote-konto er en Gmail-adresse.

• Mac

1. Klik på Log ind og derefter på Fortsæt med Google.
    2. Indtast dine Google-loginoplysninger. Bemærk: Hvis der allerede findes en Evernote-konto med den pågældende Gmail-adresse vil du blive bedt om at indtaste din Evernote-adgangskode. Du skal kun gøre dette én gang.
    3. Klik på Tillad for at give Evernote tilladelse til at se din grundlæggende profilinformation.
  • Windows

1. Klik på Har allerede en konto og derefter på Fortsæt med Google.
    2. Indtast dine Google-loginoplysninger. Bemærk: Hvis der allerede findes en Evernote-konto med den pågældende Gmail-adresse vil du blive bedt om at indtaste din Evernote-adgangskode. Du skal kun gøre dette én gang.
    3. Klik på Tillad for at give Evernote tilladelse til at se din grundlæggende profilinformation.
  • iPhone, iPad og iPod touch

1. Tryk på Opret konto eller tryk på linket Log ind.
    2. På det efterfølgende skærmbillede skal du trykke på Log ind med Google.
    3. Indtast dine Google-loginoplysninger. Bemærk: Hvis der allerede findes en Evernote-konto med den pågældende Gmail-adresse vil du blive bedt om at indtaste din Evernote-adgangskode. Du skal kun gøre dette én gang.
    4. Tryk på Tillad for at give Evernote tilladelse til at se din grundlæggende profilinformation.
  • Android

1. Tryk på Log ind med Google eller tryk på linket LOG IND.
    2. På det efterfølgende skærmbillede skal du trykke på Log ind med Google.
    3. Vælg en eksisterende Google-konto fra listen eller tilføj en anden konto. Bemærk: Hvis der allerede findes en Evernote-konto med den pågældende Gmail-adresse vil du blive bedt om at indtaste din Evernote-adgangskode. Du skal kun gøre dette én gang.
    4. Tryk på Tillad for at give Evernote tilladelse til at se din grundlæggende profilinformation.
  • Web

1. På Evernotes hjemmeside skal du klikke på Tilmeld dig eller på Log ind.
    2. Klik på Fortsæt med Google.
    3. Indtast dine Google-loginoplysninger. Bemærk: Hvis der allerede findes en Evernote-konto med den pågældende Gmail-adresse vil du blive bedt om at indtaste din Evernote-adgangskode. Du skal kun gøre dette én gang.
    4. Klik på Tillad for at give Evernote tilladelse til at se din grundlæggende profilinformation.

Hvis e-mailadressen til din Evernote-konto ikke er en Gmail-adresse

Hvis e-mailadressen til din Evernote-konto ikke er en Gmail-adresse skal du følge nedenstående trin for at aktivere Google-login.

1. Log ind på dine kontoindstillinger.
  2. Vælg Tilknyttede tjenester fra menuen på venstre side.
  3. Aktivér 'Log ind med Google'. Bemærk: For at slå Google-login til Evernote fra skal du deaktivere 'Log ind med Google'.

Du kan administrere hver enkelt af dine tilknyttede Google-tjenester separat. Du kan for eksempel vælge at slå Google-login fra men stadig forblive knyttet til Google Drev.

Ofte stillede spørgsmål

Ændrer Google-login på hvordan Evernote fungerer?

Nej. Muligheden for at logge ind med Google gør det lettere og hurtigere for dig at få adgang til dine noter. Du kan stadig bruge Evernote på samme måde som du altid har gjort.

Understøtter Evernote indlogning med andre kontotyper?

På nuværende tidspunkt øjeblikket vi kun Google-login. I fremtiden vil vi muligvis tilføje flere identitetsudbydere.

Kan jeg oprette en ny Evernote-konto ved hjælp af min Google-konto?

Ja, så længe din Gmail-adresse ikke allerede er tilknyttet en eksisterende Evernote-konto.

Skal jeg oprette en ny Evernote-konto hvis jeg vil logge ind med Google?

Nej. Du kan bruge Google til at logge ind på din eksisterende Evernote-konto ved at aktivere Google-login under dine kontoindstillinger eller ved at vælge "Log ind med Google" i Evernote-appen.

Skal jeg have en Google-konto for at fortsætte med at bruge Evernote?

Nej. Det er valgfrit om du vil logge ind med Google, og det er ikke påkrævet for at kunne bruge Evernote. Det er blot en anden metode til at logge ind på din konto.

Jeg har logget ind med Google, og nu kan jeg ikke finde mine Evernote-noter. Hvad er der sket?

Du har muligvis ved en fejl logget ind på en gammel konto eller oprettet en ny konto. Gå til dine kontoindstillinger for at kontrollere e-mailadressen og datoen under "Medlem siden"; det skulle gerne give dig en idé om hvorvidt du er på den rigtige konto. For at oprette forbindelse til en anden konto skal du deaktivere "Log ind med Google" på siden Tilknyttede tjenester og derefter logge ind på den Evernote-konto, du gerne vil oprette forbindelse til, og endelig vende tilbage til siden "Tilknyttede tjenester" for at aktivere Google-login.

Kan Google se mine Evernote loginoplysninger, søge i mine noter eller bruge dem til målrettet annoncering?

Nej. Når du aktiverer Google-login giver du kun Evernote tilladelse til at se relevante oplysninger om din Google-konto som f.eks. din grundlæggende profilinformation. Google har ikke tilladelse til at få adgang til din Evernote-konto.

Når jeg først har aktiveret Google-login, vil det så være den eneste måde jeg kan logge ind på?

Nej. Du kan enten logge ind med din Google-konto eller med din Evernote-konto.

Kan jeg bruge totrinsbekræftelse når jeg logger ind med Google?

Ja, men kun hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse på din Google-konto.

Hvad hvis jeg glemmer min adgangskode?

• Hvis du glemmer din Google-adgangskode: anmod Google om en nulstilling af adgangskoden
  • Hvis du glemmer din Evernote-adgangskode: anmod Evernote om en nulstilling af adgangskoden

Bemærk: Hvis du aldrig har konfigureret en Evernote-adgangskode skal du konfigurere en ved at anmode om en nulstilling af adgangskoden lige her.

Understøttes Google-login i andre Evernote-apps såsom Skitch, Scannable eller Penultimate?

Google-login understøttes af de nyeste versioner af Webklipper, Evernote Web, Evernote til Windows, Mac og Android samt Evernote til iPhone, iPad og iPod touch. For alle andre Evernote-apps kan du logge ind med dine Evernote-loginoplysninger.

Hvis du opretter en Evernote-konto ved hjælp af Google-login men anvender en Evernote-app der ikke understøtter handlingen, så skal du oprette en Evernote-adgangskode ved at anmode om en nulstilling af adgangskoden lige her.

Kan jeg deaktivere Google-login for min Evernote-konto?

Ja. Du kan deaktivere Google-login via dine kontoindstillinger.

Nøgleord:

• openID
  • Google
  • Google-konto
  • Google-login
  • Google-indlogning
  • Fortsæt med Google