Udgået support for Windows Touch for Windows

Den 2. august 2016 vil Evernote Touch blive erstattet af Evernote til Windows-skrivebordsappen, der har alle funktionerne, i Windows Store. Kunder der på nuværende tidspunkt bruger Evernote Touch kan fortsætte med at gøre det, men programmet vil ikke længere kunne downloades eller opdateres.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der med Evernote Touch?

Med Windows 10 Anniversary Update kommer der understøttelse for Win32-skrivebordsapps til Windows Store. Vi ønsker, at vores Windows-brugere skal få den bedste udgave af Evernote med allerflest funktioner, og derfor erstatter vi Evernote Touch med Evernote-skrivebordsappen, der har alle funktionerne, i Windows Store.

Hvorfor ophører Evernote med at understøtte Evernote Touch?

Vi fokuserer vores arbejde på at investere i nye funktioner og ny funktionalitet i vores primære apps. Evernote Touch blev designet som en tillægs-app til Evernote til Windows, og er ikke beregnet til at være en fuldstændig version af Evernote. Med Evernote til Windows får du et omfattende sæt funktioner i tillæg til det, Evernote Touch tilbyder, herunder understøttelse for mus og tastatur.

Hvilke ændringer kan jeg forvente at få at se?

Hvis du har aktiveret Windows 10 Anniversary Update med automatiske opdateringer i Windows Store, så behøver du ikke at foretage dig noget. Evernote Touch vil automatisk blive opdateret til den nyeste version af Evernote til Windows. Ellers vil programmet blive opdateret næste gang du opdaterer Evernote Touch.

Vil jeg stadig kunne bruge Evernote Touch?

Ja. Kunder, der på nuværende tidspunkt bruger Evernote Touch på et andet operativsystem end Windows 10 Anniversary Update, kan fortsætte med dette, også efter den 2. august. Selvom vi ikke har planer om at slå denne app fra, kan nuværende funktioner eller funktionalitet dog stoppe med at fungere næste gang dit operativsystem bliver opdateret. Når din app er blevet opdateret vil det ikke længere være muligt at vende tilbage til Evernote Touch, og appen kan ikke downloades igen.

Hvad sker der med mine noter, når jeg skifter fra Evernote Touch til Evernote-skrivebordsappen?

Dine noter og notesbøger påvirkes ikke.

Hvad er forskellen mellem Evernote Touch og Evernote til Windows?

Evernote Touch blev designet til at drage fordel af input og bevægelser på pegeskærmen på Windows Touch-enheder, så der er visse forskelle i grænsefladen og understøttelsen for bevægelser. Du vil dog stadig føle dig hjemme når du navigerer rundt blandt dine noter og notesbøger i Evernote til Windows. Hvis du har idéer til funktioner eller andre forslag, så opfordrer vi dig til at dele dem i vores diskussionsforum.