Indlæs håndskrevet tekst og scan dokumenter med din telefon

< Forrige / Næste >

Indlæs håndskrevet tekst og scan dokumenter med din telefon

Brug Evernote på din telefon som en lommescanner. Tag billeder eller gem håndskrevne noter og dokumenter såsom visitkort eller kvitteringer i Evernote. Når scannede elementer er blevet gemt på din konto, er de tilgængelige for dig, uanset hvor du har Evernote.

Camera iconSådan bruger du kameraet i appen

Start kameraet i appen: Tryk på pil opad på den nye noteknap og tryk derefter på Tag et billede eller Scan et dokument. I ældre versioner af appen skal du trykke på kameraikonet via Evernote-startsiden (iOS) eller fra din Evernote Android-widget. Tag et billede ved at trykke på udløserknappen. Billedet vil blive gemt som en ny note.

Automatisk optagelse: Den nemmeste måde at scanne et dokument er ved at holde kameraet stille over et dokument eller et kort, så kanterne er synlige inde i rammen. Kameraet sørger automatisk for at registrere, fokusere og tage et snapshot af dokumentet.

Tag billeder af kvitteringer

Telefon med scannet kvittering

Brug Evernote-kameraet til at tage et billede af hvad som helst. Tag billeder af håndskrevne noter og tegninger fra et whiteboard eller fra bagsiden af ​​en konvolut. Scan papirdokumenter og visitkort. Du kan søge i håndskrevet eller trykt tekst, der er gemt i Evernote.

PRØV DET SELV

Scan og gem kvitteringer i en notesbog så du nemt kan finde dem frem når du skal aflvere dine udgiftsbilag

Scan håndskrevne noter og håndtegnede skitser

Eksempel på håndskrevet note der er scannet i Evernote

Tag billeder af håndskrevne noter og tegninger og gem dem i Evernote. Du kan redigere og søge i noter med tydelig skrift. Få mere at vide

PRØV DET SELV

Scan Post-it®-noter, servietter, sider i en notesbog eller bagsiden af ​​en konvolut.

Scan dokumenter, produktetiketter og manualer

Kom af med papiret og scan papirudgaven af ​​alle dine dokumenter i Evernote.

PRØV DET SELV

• Scan regninger, lægejournaler, formularer, kort, kursuspensa og brugermanualer til senere brug

• Tag et billede af produktinformation og etiketter på f.eks. blækpatroner eller vandfiltre, som du regelmæssigt køber flere af

• Tag et billede af en produktetiket som f.eks. etiketten på en vinflaske, og gem den i notesbogen med "favoritter"

Gem visitkort

Telefon med scannet visitkort

Tilgængelig for Android og iOS

Evernote scanner visitkort og gør dem til individuelle kontaktnoter. Når visitkortene er blevet scannet gemmes visitkortoplysninger såsom navne, titler og firmanavne samt et billede af kortet, og informationen bliver søgbar. Få mere at vide

Tag billeder af whiteboards

Whiteboard-optimering

Brug Evernote-kameraet til at tage et billede af hvad som helst. Tag billeder af håndskrevne mødenoter, undervisningsnoter og idéer fra brainstorming-møder. Du kan søge i håndskrevet eller trykt tekst, der er gemt i Evernote.

PRØV DET SELV

• Tag et billede af hele whiteboardet eller af bestemte dele af et whiteboard.

• Tilføj lydoptagelser fra et møde til noten sammen med de billeder, du har taget af whiteboardnoterne, for at få mere kontekst.