Velkommen til Evernote Web

< Forrige / Næste >

Velkommen til Evernote Web

Hurtig gennemgang af Evernote Web

Diagram over grænsefladen i Evernote Web

Sidepanel

Via sidepanelet kan du navigere rundt i din Evernote-konto og få adgang til dine kontoindstillinger.

• Søg i noter: Her kan du søge i dine noter efter nøgleord, steder, mærker og meget mere.
    • Ny note: Opret en ny tekstnote i den nuværende notesbog.
    • Genveje: Få hurtig adgang til dine foretrukne noter, notesbøger og mærker.
    • Alle noter: Vis alle noter fra alle notesbøger i notelisten.
    • Notesbøger: Vis alle notesbøger.
    • Delt med mig: Vis alle noter og notesbøger der er blevet delt med dig.
    • Mærker: Vis alle mærker.
    • Papirkurv: Vis alle noter der er blevet slettet.

Redigerings-værktøjslinje

Redigerings-værktøjslinjen vises automatisk når du aktivt redigerer en note i notepanelet. Du kan få vist den manuelt ved at klikke et vilkårligt sted inde i notepanelet.

• Notesbøger: Flyt denne note til en anden notesbog.
    • Kodeblok: Vis tekst såsom programmeringskode inde i en grå boks for at adskille den fra resten af dine noter.
    • Indsæt link: Indsæt et link i denne note.
    • Vedhæft fil: Vedhæft en fil til denne note fra din computer såsom en PDF-fil, et Word-dokument eller et billede.
    • Mere: Få adgang til yderligere notemuligheder såsom hævet eller sænket skrift.

TJEK EVERNOTE-VEJLEDNINGEN