Velkommen til Evernote Web

Hurtig gennemgang af Evernote Web

Diagram over grænsefladen i Evernote Web

Sidepanel

Via sidepanelet (eller navigationslinjen) kan du navigere rundt i din Evernote-konto og få adgang til dine kontoindstillinger.

• Ny note: Opret en ny tekstnote i den nuværende notesbog.
    • Søg i noter: Her kan du søge i dine noter efter nøgleord, steder, mærker og meget mere. Evernote søger i noternes titler og indhold samt i teksten i de billeder, der er vedhæftet til noterne.
    • Work Chat: Diskuter noter og notesbøger du har delt med andre.
    • Genveje: Få hurtigt adgang til dine foretrukne noter, notesbøger og mærker.
    • Noter: Vis alle noter fra alle notesbøger i notelisten.
    • Notesbøger: Vis alle notesbøger.
    • Mærker: Vis alle mærker.
    • Indstillinger: Få adgang til kontoindstillinger hvor du kan administrere kontoinformation, sikkerhedsindstillinger, faktureringsoplysninger og meget mere.
    • Administratorkonsollen (kun for Evernote Business-kontoadministratorer): Få adgang til Evernote Business-administratorkonsollen hvor du kan administrere Business-kontooplysninger, Business-brugere, Business-deling, Business-papirkurven, Business-fakturering og meget mere.

Notesbogsinfo

Dette grå notesbogssidehoved er synligt når du gennemser en notesbog.

• Info: Vis information om denne notesbog inklusive: notesbogtitel, forfatter, mulighed for at slette og delingsindstillinger.

Redigerings-værktøjslinje

Redigerings-værktøjslinjen vises automatisk når du aktivt redigerer en note i notepanelet. Du kan få vist den manuelt ved at klikke et vilkårligt sted inde i notepanelet.

• Påmindelse: Angiv en påmindelse for denne note.
    • Genvej: Tilføj denne note til dine genveje.
    • Info: Vis information om denne note inklusive: oprettelsesdato, dato for sidste opdatering, kilde-URL, notehistorik og meget mere.
    • Slet: Slet denne note.
    • Mere: Få adgang til yderligere notemuligheder såsom kopiering af notelinket.
    • Notesbøger: Flyt denne note til en anden notesbog.
    • Mærker: Tilføj mærker til denne note.
    • Kodeblok: Vis tekst såsom programmeringskode inde i en grå boks for at adskille den fra resten af dine noter.
    • Indsæt link: Indsæt et link i denne note.
    • Vedhæft fil: Vedhæft en fil til denne note fra din computer såsom en PDF-fil, et Word-dokument eller et billede.
    • Google Drive: Få adgang til Google Drive-filer.

TJEK EVERNOTE-VEJLEDNINGEN