Scan visitkort til Salesforce

< Forrige / Næste >

Scan visitkort til Salesforce

Kontaktkort med muligheden 'Føj til Salesforce'

Evernote scanner visitkort og gør dem til individuelle kontaktnoter. Når visitkortene er blevet scannet gemmes visitkortoplysninger såsom navne, titler og firmanavne samt et billede af kortet, og informationen bliver søgbar.

Når du har scannet et kort til Evernote kan du:

• Nedskrive yderligere noter om kontakten.
  • Gemme kontakten som Salesforce-lead eller en kontakt.
  • Ringe eller sende en sms eller e-mail til en person direkte fra kontaktnoten ved at klikke på linket for hhv. telefon eller e-mail.

Scanne visitkort med din telefon

Tilgængelig på iPhone, iPad og iPod touch

Bemærk: Det nye Evernote til iOS understøtter i øjeblikket ikke muligheden for at gemme visitkortoplysninger i Salesforce.

Step 1Konfiguration

Animation med konfiguration af Salesforce

Før du begynder at scanne kort skal du sikre dig, at din enhed har forbindelse til internettet, og at følgende stemmer:

Step 2Påbegynd scanning

Animation med scanning af Salesforce iOS-kort

Sådan påbegynder du en scanning:

1. Tryk på 'Billeder' i toppen af Startsiden.
  2. Placer og hold kameraet stille over kortet så kanterne på kortet er synlige. Kameraet sørger automatisk for at registrere, fokuserer på og tage et snapshot af visitkortet.
  3. Når visitkortet er blevet indlæst viser Evernote alle de oplysninger, der identificeres fra kortet, i en kontaktnote.

Føj til Salesforce

Animation af tilføjelse af eksisterende Windows-kontaktnoter til Salesforce

Tilgængelig på Web, Mac, Windows og iPhone, iPad og iPod touch

Bemærk: Det nye Evernote til Mac og det nye Evernote til Windows understøtter i øjeblikket ikke muligheden for at gemme visitkortoplysninger i Salesforce.

Gem scannede kort som Salesforce-leads

Når du har scannet et visitkort til Evernote kan du gemme kontaktoplysningerne i Salesforce som et nyt Salesforce-lead:

1. Tryk på ‘Føj til Salesforce’ og tryk derefter på ‘Lead
  2. Vælg den Salesforce-konto du vil føje den nye kontakt til og tryk på ‘Gem i Salesforce
  3. Tryk på ‘Færdig

Gem scannede kort som Salesforce-kontakter

Når du har scannet et visitkort til Evernote kan du gemme kontaktoplysningerne i Salesforce som en ny Salesforce-kontakt:

1. Tryk på ‘Føj til Salesforce’ og tryk derefter på ‘Kontakt
  2. Vælg den Salesforce-konto du vil knytte den nye kontakt til og tryk på ‘Gem i Salesforce

Gem eksisterende kontaktnoter i Salesforce

For at gemme visitkort, du allerede har scannet til Evernote, skal du åbne og redigere noten og derefter gøre følgende:

• iPhone, iPad og iPod touch: Tryk på de vandrette prikker (...), vælg ‘Føj til Salesforce’, og vælg derefter ‘Kontakt’ eller ‘Lead’ for den type Salesforce-post, du gerne vil oprette.
  • Windows: Klik på pilen på værktøjslinjens muligheder, vælg ‘Del’, vælg ‘Føj til Salesforce’, og vælg derefter ‘Kontakt’ eller ‘Lead’ for den type Salesforce-post, du gerne vil oprette.
  • Web: Vælg pilen på knappen ‘Del’ for at få vist delingsmuligheder, vælg ‘Føj til Salesforce’ og vælg derefter 'Kontakt’ eller ‘Lead’ for den type Salesforce-post, du gerne vil oprette.

Evernote giver dig besked om hvorvidt den scannede e-mailadresse allerede findes i Salesforce. Vælg ‘Gem som en ny kontakt’ eller ‘Annuller’.

Læs mere om hvordan du scanner visitkort med din telefon

Læs mere om Evernote til Salesforce